Секта Догнала - вкрай небезпечна, - із засідання "круглого столу" у Львові (відео)

Вчора 21 травня у Львові відбулось засідання круглого столу щодо секти Догнала, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Як зазначили спікери, сьогодні, у час зовнішньої агресії, викликає тривогу намагання певних сил підірвати стабільність в середині України. Одним із яскравих проявів цього є деструктивна діяльність ворога у релігійному середовищі. Тому патріотичними та християнськими громадськими організаціями Львівщини було ініційовано проведення відкритого круглого столу на тему «Секта Догнала: загроза українській державності»

Громадські організації Львівщини провели обговорення стосовно Української Правовірної Греко-католицької церкви і, оцінивши секту Догнала, як вкрай небезпечну організацію, оскільки її характер має на меті розгорнути ворожнечу міжконфесійних відносин в Україні. Отож було прийнято рішення аби звернутися до ГУ МВС Львівської області, ЛМР, ЛОДА і Міністерства інформаційної політики України для остаточного припинення діяльності секти Догнала.

Зазначимо, що згідно з рішенням Львівської обласної ради, котре було прийняте 18 березня 2014 року. було заборонено діяльність релігійного угрупування очолюваного Догналом, але нічого не змінилось і секта й надалі продовжує свою діяльність.

Як пройшло засідання - дивіться у відео Дивись Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: