У Львові наближатимуть дитячі мрії (фото)

До Міжнародного дня захисту дітей вихованці із сиротинця «Добре серце», що в селі Новий Милятин, та будинку сімейного типу при греко-католицькому монастирі з міста Бібрка приїдуть до Львова, щоб на один день стати дорослими, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Протягом двох днів діти спробують себе в таких професіях, як ветеринар, вчитель, журналіст, флорист, кінооператор, лікар, міліціонер, модельєр одягу, офіціант, перукар, повар, співак, стоматолог та футболіст.

«Ми зібрали побажання дітей стосовно того, ким вони хочуть стати, коли виростуть. 1 і 3 червня ми привеземо їх до Львова і допоможемо їм спробувати себе в обраній професії. Діти зможуть відчути її переваги та недоліки і зрозуміють, чи це та мрія, якої вони прагнуть. Також ми шукаємо волонтерів, які могли б супроводжувати дітей під час майстер-класів», - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

Допомогти із реалізацією дитячих мрій уже зголосились Науково-медичний центр «Святої Параскеви», модельєр Оксана Муха, співачка Олеся Киричук, телерадіокомпанія «Львів».

Зареєструватись волонтером можна за формою: https://goo.gl/iiNBgb.

Dity_Bibrka

Дізнатись більше про проект «Наближаючи дитячі мрії» можна за телефоном 050-373-15-96 або за посиланням http://sverbyvus.org.ua/ua/proects/kids-dreams-come-true/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: