Львів відзначив сьомий День кельнера

Вже традиційно, під гаслом «Подаруй кельнеру квітку!», 21 травня у Львові відсвяткували День кельнера. Так, у приміщенні Личаківської райадміністрації, після мотиваційного виступу «Від кельнера до керівника ресторану», 121 найкращого кельнера закладів готельно-ресторанного бізнесу Львова відзначили грамотами, а ввечері того ж дня власники та керівники власноруч попрацювали офіціантами у своїх закладах. Опісля у нічному клубі «Метро» відбулась «Кельнер-паті», повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Мета святкувань полягає у підвищенні престижу професії офіціантів та спонуканні молоді до навчання у цій сфері.

Цікавим є те, що офіціантами в ресторанах Львова працювали не тільки власники закладів, а й зірки шоу-бізнесу і теле- та радіоведучі. На 1 день приміряли форму кельнерів і посадовці міськради, зокрема директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, начальник управління економіки Вікторія Довжик та начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, які з 19.00 до 22.00 год працювали у ресторані «Шампанерія Х&Х».

Новинкою у відзначенні Дня кельнера став також конкурс для журналістів у висвітленні заходів, написанні матеріалів про історії окремих кельнерів чи кельнерства у Львові загалом. Як нагорода – сертифікат у ресторан, вартістю 1000 грн. Переможця оголосять 25 травня.

Нагадаємо, День кельнера у Львові святкують з 2009 року. Організаторами є департамент економічної політики Львівської міської ради та Гільдія рестораторів м.Львова, Львівський туристичний альянс, Клуб галицької кухні.

№п/п ПІП(повністю) Назва та адреса закладу (ресторану, кафе, кав’ярні тощо) Стаж роботи (роки) і обгрунтування Фото
1 2 3 4 6
1 Забава Михайло Романович  Ресторан «Дністер», Прем'єр Готель Дністер.м. Львів, вул. Матейка 6. 2 роки;Енергійний, ініціативний, ввічливий та готовий допомогти кожному.
2 Зелінська Ореста Богданівна Бар «Дністер», Прем'єр Готель Дністер,м. Львів, вул. Матейка 6. 1 рік;Відповідальна, привітна та комунікабельна особистість.

Завжди готова навчатись та вдосконалюватись.

 

 

 

 

 

 

 

Семенюк Оксана Іванівна

 

 

 

 

Бар «Дністер», Прем'єр Готель Дністер,

м. Львів, вул. Матейка 6

 

 

 

 

1 рік;

Завжди щира та охайна, наполеглива у своїй роботі та комунікабельна.

4 Бондаренко Олег Володимирович Ресторан «Панська чарка» м. Львів, вул. Винниченка, 3 2 роки; комунікабельний, працелюбний, вміє спілкуватись, стресостійкий та відповідальний
5 Кох УлянаМиколаївна  Кафе «Кентавр», площа Ринок, 34 1 рік; Уляна – найкращий кельнер м. Львова, тому, що вона щиро переймається кожним гостем і вчить перейматися інших офіціантів. У «Кентаврі» вона – старший офіціант і помічник адміністратора. З будь-якої ситуації виходить легко, кожен її гість – задоволений і з піднесеним настроєм. Одним реченням Уляну можна охарактеризувати так: якби люди у Львові були більш відкриті, їй би часто аплодував стоячи весь зал, в котрому вона працює.
6 Когут Іванна Вікторівна Кафе «Кентавр», площаРинок, 34  8 місяців; Іванка вміє читати думки гостей. Часто робить гостям приємні сюрпризи. Гості дуже люблять отримувати від Іванки записки-побажання. Найбільше друзів серед гостей саме в Іванки. Іванка – це справжня львівська гостинність.
7 Калініченко Дарина Сергіївна Кафе «Кентавр», площаРинок, 34  6 місяців; Даринавільноволодієанглійською та іспанськоюмовами. Ценаймудріший та найкомунікабельнішийофіціант не тільки у Львові, а на всійпланеті. Дашізавжди є щорозповісти гостям, гості, обожнюютьспілкуватися з Дариною і завждизадоволенітимистравами та напоями, котріїмпорекомендувалаДарина.
8 Самко Мар'яна Василівна Кафе «Кентавр», площа Ринок, 34  6 місяців; Мар'яна задаровує своїм спокоєм і усмішкою. Її дуже швидко по імені запам'ятовують гості через її харизматичність, і завжди кличуть по імені: замість звичного «можна вас?» завжди у залах чути «Мар'яно». Мар'яна – це ідеальний офіціант з ідеальним сприйняттям гостя та ідеальним розумінням своєї роботи – роботи кельнера.
9 Сиволобов Віталій Сергійович Ресторан “La Piazza F&F” 2.5 роки; Існує 2 типи працівників за барною стійкою. Це бармен (хто просто наливає) та банмендер (хто живе своєю справою, відчуває професію, переживає за кожен відгук). Про Віталія можна з впевненістю сказати, що він саме бартенер! Його харизма моментально підіймає настрій гостю, а професійність дозволяє в момент створити унікальний коктейль з неперевершеними смаковими властивостями
10 Нестеренко Марія Ігорівна Заклад Суші Маки
вул.. Дорошенка 27
1 рік 2 місяця; Привітна, з посмішкою спілкується з гостями. Знає стандарти обслуговування і правила подачі страв. Товариська, людина, яка створює позитивну атмосферу, як за кожним столиком, так і у цілому закладі.
11 Маргарет Акіні Магоха  «Амерікано» м.Львів вул. Нижанківського 2 5 років; Високий професійний рівень. Ввічливість, охайність, вміння спілкуватись з гостями .
12 Нурієва Валерія Акіфівна  «Амерікано» м.Львів вул. Нижанківського 2 2 років;Індивідуальний підхід до гостей закладу.

 

13 Ткаченко Георгій Генадійович BarMushly пл.Ринок, 35 7 років; гостинний, професіонал своєї справи, комуннікабельний, вміє турбуватись про відпочинок гостів так, що вони повертаються саме до нього
14 Драгомарецький Юрій Сергійович «Вандлер» 2,5 роки; Позитивний, працелюбний, енергійний, швидко вчиться і бажає розвиватись та вдосконалюватись
15 Лапчак Андрій Андрійович ресторан «Шекспір» вул. Любінська 144 3 роки; Добре виконує свою надану роботу. Ввічливий, креативний. Без проблем заголадить будь-який конфлікт з гостем ( ну якщо, звичайно, він стається)
16 Кудирко Степан Валентинович «Шекспір» вул. Любынська 144 2 роки; Дуже добре знає меню страв і напоїв, добре знає який алкогольний напій підійде гостю до вибраної страви. Уважний та швидкий
17 БОДНАР ВІКТОРІЯ ІГОРІВНА  РЕСТОРАН “RED PEPPER” 3 РОКИ; ВІКТОРІЯ - ЦЕ САМЕ ТА ОФІЦІАНТКА, ЯКА ЗАВЖДИ ГАРНО ОПИШЕ СМАКОВІ ВЛАСТИВОСТІ, ПОРАДИТЬ САМЕ ТУ СТРАВУ ЩОДО ВПОДОБАНЬ ГОСТЯ І ЇЇ МИЛА ТА ЖИТТЄРАДІСНА ПОСМІШКА ВЖЕ НЕ ОДИН РАЗ РОЗТОПИЛА ЛІД ГОЛОДНИХ ТА НАДЗВИЧАЙНО ВИМОГЛИВИХ ГОСТЕЙ..ЦІНУЄМО ТАКОГО ПРАЦІВНИКА! 
18 СТЕФАНІВ ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА  РЕСТОРАН “RED PEPPER” 4 РОКИ; ВІКТОРІЯ ЗАВЖДИ ЛОЯЛЬНО СТАВИТЬСЯ ДО ВСІХ ГОСТЕЙ,ЗА ВЕСЬ ПЕРІОД РОБОТИ НА НЕЇ НЕ ПОСКАРЖИВСЯ ЖОДЕН З НАШИХ ВІДВІДУВАЧІВ.ЗАВЖДИ ПО-ЖІНОЧОМУ ОХАЙНА ТА МИЛА.

 

19 МУДРАК ІГОР ПЕТРОВИЧ  РЕСТОРАН “RED PEPPER” 5 РОКІВ; ДУЖЕ ВАЖЛИВО ДЛЯ ЗАКЛАДУ МАТИ ТАКОГО ОФІЦІАНТА. ІГОР ПОРОЗУМІЄТЬСЯ ПРАКТИЧНО З БУДЬ-ЯКИМ ІНОЗЕМЦЕМ,ОСКІЛЬКИ ВОЛОДІЄ НЕАБИЯКОЮ КОМУНІКАБЕЛЬНІСТЮ.ВМІЄ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ХОРОШУ АТМОСФЕРУ ГОСТЯМ, ТОМУ НАМ   ПИШУТЬ БАГАТО ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ У СОЦМЕРЕЖАХ ТА В ЗАКЛАДІ.

 

20 КАЛНИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ

 

РЕСТОРАН “RED PEPPER” 2 РОКИ; ЦЕЙ ОФІЦІАНТ НАСАМПЕРЕД ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ,ЯК ‘’ДЖЕНТЕЛЬМЕНСЬКИЙ ОФІЦІАНТ’’. ВІН ЗАВЖДИ ПИЛЬНО ПРИСЛУХАЄТЬСЯ ДО НАЙДРІБНІШИХ ПОБАЖАНЬ ГОСТЕЙ,ХТО БИ ЦЕ НЕ БУВ….ЖІНКА,ДИТИНА,ІНОЗЕМЕЦЬ.ЧУДОВО ВОЛОДІЄ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ,ТОМУ ПОПУЛЯРНИЙ СЕРЕД ІНОЗЕМНИХ ВІДВІДУВАЧІВ. АКУРАТНИЙ, СТРИМАНИЙ ТА ВПЕВНЕНИЙ У СОБІ. 
21 Скиб`як Юлія Василівна Ресторан «Vintage Noveau» Стаж роботи: 2 рокиДоброзичлива, відповідальна, охайна, старанна.
22 Мруз Олена Олександрівна Ресторан «Vintage Noveau» Стаж роботи: 1 рікВідповідальна, комунікабельна, доброзичлива, охайна.
23 Тімен Вікторія Віталіївна Ресторан «Vintage Noveau» Стаж роботи: 2 рокиВідповідальна, комунікабельна, доброзичлива, привітна.
24 Форман Діана Станіславівна Ресторація «Black Coffee»,пл. Ринок, 30 4 роки, Комунікабельна, компетентна, доброзичлива, ввічлива, акуратна, чесна, вміє працювати в команді, щира, гостинна, привітна, відповідальна, само організована, уважна, трудолюбива
25 Христина Король Кафе «Ратуша», пл. Ринок, 1 1,5 роки; За увагу до кожного гостя, теплу посмішку, любов до своєї справи і до справжньої кави
26 Любомир Возний Кафе «Ратуша», пл. Ринок, 1 4 роки; За ввічливість, ненав’язливу гостинність, вміння знайти спільну мову з усіма і правильні слова для кожного, за витривалість і відкриту посмішку.
27 Гдуля Андрій Анатолійович Домашній ресторан «Галушко», м. Львів, вул. Дж.Дудаєва, 16 4 роки; Андрій зарекомендував себе, як професіонал своєї справи. Комунікабельний працівник з високим рівнем знань у сфері обслуговування. Цікавий співрозмовник, який не залишить жодного гостя без уваги.
28 Пачва Юлія Миколаївна Львівські Пляцки, Пл. Ринок 14 3 р; Юля працює на закладі уже 2,5 роки. Займає посаду старшого офіціанта. За цей час постійно приймає активну участь у житті закладу, зацікавлена в особистому та кар'єрному зростанні у компанії та підтриманні її цінностей. Займається стажуванням нових працівників та відмінно знає робочий процес. Зацікавлена у навчанні та досягненні нових цілей. Відкрита до людей та вміє працювати у команді.

 

29 Веклич Надія Іванівна Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости
"Бернардинський двір" Валова 20
3 р; Відповідально ставиться до роботи,завжди контролює ситуацію.
За 3 роки які вона працює в нас на її ім'я не поступило жодної скарги,лише хороші відгуки
Добра,мила привітна дівчинка))
30 Кондрич Володимир Ярославович Лівий Берег, Проспект свободи 28 2 р; Відповідальний, ввчіливий, гарно спілкується з гостями, обізнаний в своїй сфері, добре орієнтується в міцних напоях та стравах. загалом рівень сервісу високий 
31 Оробець Григорій Миколайович Театр Пива Правда, пл Ринок 32  1,5 р; Мають високі показники по виторгу - Надають прекрасний сервіс та швидке обчлуговування - Не мають зауважень від відвідувачів - Вміють працювати в команді 
32 Гречанюк Олександр Васильович Театр Пива Правда, пл Ринок 32 4 р; Мають високі показники по виторгу - Надають прекрасний сервіс та швидке обслуговування - Не мають зауважень від відвідувачів - Вміють працювати в команді
33 Максимів Олег Степанович Театр Пива Правда, пл Ринок 32 5 р; Мають високі показники по виторгу - Надають прекрасний сервіс та швидке обслуговування - Не мають зауважень від відвідувачів - Вміють працювати в команді
34 Лах Богдана Андріївна Театр Пива Правда, пл Ринок 32 5 р; Мають високі показники по виторгу - Надають прекрасний сервіс та швидке обслуговування - Не мають зауважень від відвідувачів - Вміють працювати в команді
35 Тригобюк Богдан Львівська Копальня Кави пл.Ринок 10 3 р; - Мають кращий середній чек свого підрозділу
- Кращі місячні виторги підрозділу
- Ініціативні, вносять корисні нововведення для покращення своєї роботи та роботи свого підрозділу
- Самостійно проводять командотворення персоналу
- Самостійно проводять курси підвищення кваліфікації для працівників свого підрозділу та постійно розвиваються 

2 р

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 р

 

36 Марейченко Сергій Львівська Копальня Кави пл.Ринок 10
37 Шевчук Сергій Львівська Копальня Кави пл.Ринок 10
38 Пірко Марія Іванівна Гасова лямпа, вул.Вірменська, 20 3 р; Хороший працівник, дуже добре спілкується з гостями. Кожен гість для неї особливий.

 

39 Величко Володимир Миколайович Ринок зброї Під-Арсеналом ( Клуб), Підвальна 5 6 міс; Старший офіціант, відповідальний, пунктуальний, чесний, людина, якій можна довіритись

 

40 Телегус Владислава Ігорівна паб "Зеник Митник", вул Костюшка 1

 

3 р; Працює понад чотири роки, вічлива, комунікабельна, завжди уважна до потреб гостей, немає скарг від клієнтів, та окремі гості приходь саме до неї!

 

41 Нагайло Ірина Орестівна Мазох-кафе,вул.Сербська 7

 

10 міс

Вона охайний, пунктуальний та відповідальний працівник, чудово виконує свою роботу, легко знаходить спільну мову з гостями закладу, не конфліктує, підтримує і розуміє особливість концепції закладу та вміє працювати в команді.

42 Кондрич Ганна Пструг.Хліб і вино.

 

2 р

Вона працює в нашому закладі більше ніж 1,5 року і показала хороший результат в обслуговуванні гостей нашого закладу. Відповідальна, має хороший підхід до гостей, швидке і якісне обслуговування. Бажає навчатися і розвиватися у цій сфері послуг. На даний час займає посаду: старшого офіціанта в нашому закладі.

 

43 Васильків Мирослава Іванівна Відкрита кавярня Біля Діани
пл. Ринок, 1

 

1 р; Комунікабельна, активна, відповідальна, ввічлива, володіє приємною зовнішністю.

 

44 Сімора Катерина Іванівна

 

Дім Легенд, вул. Староєврейська 48

 

2 р

Добре виконує поставлені завдання, завжди проявляє ініціативу, обслуговування на високому рівні.
вже другий раз буде найкращим кельнером з дому легенд.

 

45 Слутяк Юлія Леонідівна

 

"Пошта на Друкарській", Друкарська,3

 

1 р; Майже кожного місяця має найкращі кількісні показники(виторг, робочі години, середній чек та інше). А головне - є універсальним бійцем: легко виходить на заміни в інші заклади, може знайти підхід до будь-якого гостя(навіть іноземця, не знаючи його рідної мови))
46 Кіх Назар Тарасович "Найдорожча ресторайія галичини"

 

5 р

- Великий об’єм досвіду, адже працює вже 5 рік і з кельнерів це найдовше з тепер діючих - Відсутність попереджень чи зауважень у роботі Назарія
- Схвальні відгуки від клієнтів та відвідувачів закладу

 

47 Грущак Богдан Золота Роза

 

2 р

Ввічливий, гарно вміє продавати, приємний та розумний хлопчина. Рішення приймав керівний склад, рішення було одностайне.

48 Тимків Христина Павлівна "Криївка" пл.Ринок 14  2 рпозитивна, відповідальна, легко знаходить спільну мову з клієнтами
49 Гоїн Олег Володимирович "Криївка" пл.Ринок 14 

 

1 ррвучкий, відповідальний, привітний хлопчина.

 

50 Підзамків Іванна Михайлівна 

 

"Криївка" пл.Ринок 14  3 рвідповідальна, завжди зібрана, позитивна дівчинка.

 

51 Філіна Галина Вікторівна  Львівська майстерня шоколаду, Сербська 5  2,5 рПри виборі керувались
- позитивними відгуками клієнтів
-хорошими показниками по продажам
-професійним підходом до роботи та обслуговування
-виконання усіх поставлених цілей та завдань
-вищі показники в анкетах таємних клієнтів
-наявність постійних клієнтів
-особистий підхід до клієнта
-небайдужість
52 Соболєв Радіон  Львівська майстерня шоколаду, Сербська 5  9 міс; При виборі керувались
- позитивними відгуками клієнтів
-хорошими показниками по продажам
-професійним підходом до роботи та обслуговування
-виконання усіх поставлених цілей та завдань
-вищі показники в анкетах таємних клієнтів
-наявність постійних клієнтів
-особистий підхід до клієнта
-небайдужість 
53 Кравчук Галина Володимирівна ТзОВ «Віденська кав’ярня» пр.Свободи, 12 15 років, професіоналізм, комунікабельність, чесність, щирість, доброзичливість, знання мов, доброта, пунктуальність, прагнення до знань, розуміння
54 Мельник Ростислав Ігорович Ресторан «Маестро», вул.. Лазнева, 3а 3 р; Вправність, розум , вміння діяти в екстрених ситуаціях, вміння спілкуватись з гостями та вміло здійснювати продажі
55 Ясеницька Христина Миколаївна Ресторан «ЯПІ», пр. Свободи, 6/8 5 р.; Комунікабельна, йде на контакт з людьми. Дуже хороший кельнер.
56 Рабінович Марія Сергіївна Ресторан «ЯПІ», пр. Свободи, 6/8 2 р.; комунікабельна, завжди усміхнена, гарно спілкується з гостями нашого закладу
57 Болозовська Христина Ярославівна Ресторан-музей «Сало», пр.Свободи,6/8 1 рік, комунікабельна, завжди усміхнена, легка в спілкуванні
58 Матвишин Христина Ресторан-музей «Сало», пр.Свободи,6/8 1,5р.; завжди усміхнена, комунікабельна, легко йде на контакт з людьми, ввічлива. Хороший кельнер.
59 Гадзіковський Богдан Юрійович Ресторан «Мон Шеф», вул. Городоцька, 15 3р.; Богдан є високо професійний кельнер.Завжди уважний до гостей закладу, завжди привітний та щирий, його високий професіоналізм завжди відмічають відвідувачі та керівництво ресторану «Мон Шеф»
60 Білець Андрій Ярославович Ресторан «Мон Шеф», вул. Городоцька, 15 6р. ; Андрій є високо професійний кельнер. Завжди уважний до гостей закладу, завжди привітний та щирий, його високий професіоналізм завжди відмічають відвідувачі та керівництво ресторану «Мон Шеф»
61 Пироговський Дмитро Олегович "Львівська мануфактура кави", вул.Братів Рогатинців, 7 2 р.; Дані працівники на відмінно виконують встановлені компанією правила сервісу обслуговування, про них добре відгукуються відвідувачі та працівники закладу
62 Закаль Орися Орестівна "Львівська мануфактура кави", вул.Братів Рогатинців, 7 1,5р.; Дані працівники на відмінно виконують встановлені компанією правила сервісу обслуговування, про них добре відгукуються відвідувачі та працівники закладу
63 Лазунда Юрій Володимирович "Львівська мануфактура кави", вул.Валова, 16 1,5р.; Дані працівники на відмінно виконують встановлені компанією правила сервісу обслуговування, про них добре відгукуються відвідувачі та працівники закладу
64 Бойко Анастасія Ярославівна "Львівська мануфактура кави", вул.Валова, 16 1 р.; Дані працівники на відмінно виконують встановлені компанією правила сервісу обслуговування, про них добре відгукуються відвідувачі та працівники закладу
65 Кудик Остап ПАБ «ПИВНИЦЯ» 4 р.; За час своєї роботи відрекомендував себе, як фаховий спеціаліст, який любить свою справу і максимум приділяє уваги обслуговуванню, ввічливий, веселий та комунікабельний 
66 Жук Роман  ПАБ «ПИВНИЦЯ»  2 р; За час своєї роботи відрекомендував себе, як фаховий спеціаліст, який любить свою справу і максимум приділяє уваги обслуговуванню, ввічливий, веселий та комунікабельний 

 

67 Кушнір Павліна Володимирівна Ресторан «Япона Хата», пр. Своболди, 29 3р.; якісне обслуговування, завжди готова порадити гостям різні страви, в залежності від смакових вподобань, своєчасне реагування та вирішення конфліктних ситуацій
68 Киричок Данило Васильович Ресторан «Япона Хата», пр. Своболди, 29 4 місяці; Якісне, швидке обслуговування, ефективне вирішення конфліктних ситуацій, командна робота.
69 Дідик Фгор Романович Ресторан «Япона Хата», пр. Своболди, 29 9 міс.; Якісне, швидке обслуговування, командна робота, індивідуальний підхід до кожного клієнта
70 Павлисько Христина Степанівна Ресторан «Япона Хата», проїзд Крива Липа, 8 3міс.; Якісне обслуговування та турбота про кожного гостя
71 Столяр Ірина Василівна Ресторан «Япона Хата», проїзд Крива Липа, 8 1р.; Забезпечення гостям закладу не лише якісного обслуговування, а й хорошого настрою та бахання повертатися до нас знову і знову
72 Головчак Ірина Іванівна Ресторан «Япона Хата», проїзд Крива Липа, 8 6 міс; Якісне обслуговування, завжди позитивні відгуки гостей закладу про професійних офіціантів
73 Фаринич Микола Миколайович Ресторан «Япона Хата», пр. Свободи, 29 6міс; Надзвичайно турботливий про кожного Гостя, вміє працювати в команді та підвищувати градус психологічного клімату в колективі
74 Рак Василина Василівна Ресторан «Япона Хата», проїзд Крива Липа, 8 1р.; Якісне обслуговування та уважність до кожного Гостя, а також індивідуальний підхід у різних ситуаціях
75 Галіна Лілія Володимирівна Ресторан «Япона Хата», вул..Староєврейська, 4 11 міс.; Ефективне вирішення конфліктних ситуацій, якісне та швидке обслуговування
76 Семприх Вікторія Юріївна Ресторан «Япона Хата», пл. Ринок, 27 3 міс; Надзвичайно позитивний офіціант, який дарує хороший настрій якісне обслуговування всім Гостям закладу
77 Домашовець Христина Олегівна Ресторан «Япона Хата», пл. Ринок, 27 3 міс; Гарне обслуговування, завжди привітна, уважна до кожного Гостя
78 Пелех Оксана Ігорівна Ресторан «Япона Хата», вул..Староєврейська, 4 7 міс; Обслуговує зажди з хорошим настроєм,, уважна до кожного Гостя, швидке та якісне обслуговування
79 Марковець Софія Андріївна Ресторан «Япона Хата», вул..Староєврейська, 4 7 міс; Уважна до кожного гостя, завжди присутня привітність , не нав’язливість та швидкість хорошого обслуговування
80 Гуменюк Тарас Олегович Ресторан «Япона Хата», пр. Своболди, 29 2,5р.; Якісне та швидке обслуговування, вирішення конфліктних ситуацій, завжди привітні, готові допомогти у виборі Гостя
81 Левочко Мар’яна м.Львів, пр.Шевченка,7 ресторан "Мафія" 1 рік; В роботі дуже спритна, вправно виконує поставлені перед нею завдання, цілеспрямована і перспективна. Завжди націлена на результат. А своєю посмішкою та ввічливістю зачаровує всіх Гостей.
82 Несторук Неля м.Львів, пр.Шевченка,7 ресторан "Мафія" 1р.; Надзвичайно ввічлива та привітна. Гості залишають тільки позитивні відгуки про неї. Для закладу вона є надзвичайно цінним працівником, оскільки вдало збільшує середній чек, а також вміло продає позиції Play-листа.
83 Пилипенко Михайло Олегович  Ресторація «ATLAS», пл.Ринок, 45 1,5р; Михайло працює в нас відвідкриття і зарекомендував

себе як харизматичий,

вправний та професійний

кельнер. Кельнер який може

знайти індивідуальний підхід

до будь-якого гостя

майстерно обслужити і

залишити максимальне

приємне враження про заклад.

 

84 Щур Назар Юрійович Ресторація «ATLAS», пл.Ринок, 45 1,5 р. Назар є візитівкою нашогозакладу. Людина, яка любить

свою роботу, шанує всіх

гостей, з якими працює та

прикладом бездоганого

обслуговування для всіх

працівників. Улюблені

є звертання до гостей «Мадам»

та «Місьє».

 

85 Кадикало Соломія Зіновіївна Ресторація «ATLAS», пл.Ринок, 45 1,2р.; Соломія є взірцем гостинного, ввічливого, професійногокельнера. Кельнер, після

спілкування з яким, хочеться

приймає всіх гостей закладу.

Соломія майстерно та щиро

повернутись в заклад ще раз.

 

86 Гриб Соломія Богданівна Заклад «Blackwood Coffe andBurger»

пл.Ринок, 42

 

5міс.; Соломія взірець щирості,природньості, швидкості та

майстерності в нашому

закладі. Кельнер, який щиро

посміхається, по дружньому

відкритості.

майстерно створює відчуття

неформальності та

радить скуштувати страви,

 

87 Вороніна Тетяна Мирославівна  кафе здорового харчування «Смаколик»м. Львів, вул. Михальчука,5 3міс.;Вона не просто подаєїжу, а створює атмосферу для кожного гостя. Завждипривітна і в доброму гуморіпрацює у повномувзаєморозумінні з клієнтами так, щокожен з них виходитьіз закладу ситим і у гарному настрої, завждикаже: «Дякую! Булодуже смачно!» і щоразуповертаєтьсязнову. 
88 Смоляр Ольга Володимирівна Ресторан «Прага», вул.Гнатюка, 8 1,5р.; відповідальна, старанна, «квіточка»
89 Кушнірук Віталій Валерійович Ресторан «Прага», вул.Гнатюка, 8 8міс; епатажний, відповідальний, креативний
90 Жеребецький Любомир Андрійович Ресторан «Прага», вул.Гнатюка, 8 1,4р.; сумлінний, позитивний, виконавчий, креативний
91 Герус Юлія Володимирівна Кафе «Syrudel Haus», вул.Шевська, 6 7р.; Ввічлива, усміхається незважаючи на втому та велику кількість гостей та відвідувачів, завжди охайна, швидко реагує на прохання в робочому режимі, безумовно та незаперечно володіє меню та винною картою, дисциплінована, творча, креативна та точна
92 Петріца Богдан Васильович Ресторан «Цепелін», пр. Чорновола, 59 5р.; Богдан майстер обслуговування, дуже любить свою професію, вміє вислухати та зрозуміти відвідувача, правильно донести потрібну інформацію, уважно відноситься до кожного побажання гостя, цікавиться новинками інших закладів, щоб почерпнути для себе щось важливе
93 Сташків Тарас Ігорович Ресторан «Цепелін», пр. Чорновола, 59 10р.; Перші три роки працював офіціантом, завжди прагнув пізнавати нове, навчатись. Останні сім років працює барменом, чудово готує всі види кави, майстер октетів, любить експериментувати та змішувати смаки
94 Бедрій Юрій Ігорович Ресторан «Цепелін», пр. Чорновола, 59 8р.; Наділений організаторськими здібностями, майстер бенкетного обслуговування, наставник колективу офіціантів
95 Криклива Надія Михайлівна  Mons Pius: Пиво і М’ясовул. Лесі Українки, 14

 

3 роки і 2 місяціЧесна, ввічлива, гостинна, дуже добра, завжди допомагає ближнім, дуже привітна та цілеспрямована

 

96 Задерецька Ірина Андріївна Mons Pius: Пиво і М’ясовул. Лесі Українки, 14

 

3 роки і 2 місяціЗавжди усміхнена, дружелюбна, гостинна, справедлива, любить свою роботу як рідний дім, і привітна у будь-яких випадках.

 

97 Дворянин Христина Романівна  Mons Pius: Пиво і М’ясовул. Лесі Українки, 14

 

1рік і 6 місяцівГостинна, ввічлива, цілеспрямована, пунктуальна, завжди прагне знати більше про свою роботу. Дуже дружелюбна і добра.

 

98 Масний Степан Степанович СУПП ТзОВ «Кастелярі», Ресторан КумпельВ.Винниченка, 6 7р.; Чесність, порядність, сумлінне ставлення до своєї праці
99 Радіонов Павло Сергійович СУПП ТзОВ «Кастелярі», Ресторан КумпельВ.Винниченка, 6 7р.; Чесність, порядність, сумлінне ставлення до своєї праці
100 Нужин Констянтин Олескандрович СУПП ТзОВ «Кастелярі», Ресторан КумпельВ.Винниченка, 6 3р.;Чесність, порядність, сумлінне ставлення до своєї праці
101 Качмар Михайло Васильович СУПП ТзОВ «Кастелярі», Ресторан КумпельВ.Винниченка, 6 2рю;Чесність, порядність, сумлінне ставлення до своєї праці
102 Куцір Остап Степанович СУПП ТзОВ «Кастелярі», Ресторан КумпельВ.Винниченка, 6 7р; Чесність, порядність, сумлінне ставлення до своєї праці
103 Савчишкін Василь Олексійович  Шампанерія X&X Вул..Лесі Українки 25  1Р Уважний , усміхнений, доброзичливий, комунікабельний. 

 

104 Нечипорук Юлія Вікторівна  Шампанерія X&X Вул..Лесі Українки 25  1рю; Отримує найкращі позитивні відгуки від гостей! 
105 Якимович Андрій Ярославови ТзОВ «Кумпель-2»пр.Чорновола, 2б 5р; чесність, порядність, сумлінне ставлення до свої праці
106 Юнко Максим Романович ТзОВ «Кумпель-2»пр.Чорновола, 2б 4р.; чесність, порядність, сумлінне ставлення до свої праці
107 Филипович Олександр Олександрович ТзОВ «Кумпель-2»пр.Чорновола, 2б 3р. чесність, порядність, сумлінне ставлення до свої праці
108 Мельник Богдан Богданович ТзОВ «Кумпель-2»пр.Чорновола, 2б 6р. чесність, порядність, сумлінне ставлення до свої праці
109 Гавронський Тарас Богданович ТзОВ «Кумпель-2»пр.Чорновола, 2б 3р. чесність, порядність, сумлінне ставлення до свої праці
110 Харечко Христина Миколаївна Білий ЛевВул..Л.Українки, 15

 

3р.; Ретельність у роботі, відповідальність, привітна до відвідувачів та є кваліфікованим працівником
111 Виздрик Наталія Миронівна Білий ЛевВул..Л.Українки, 15

 

3р.; Ретельність у роботі, відповідальність, привітна до відвідувачів та є кваліфікованим працівником
112 Савошко Катерина Василівна Білий ЛевВул..Л.Українки, 15

 

3,5р.; Ретельність у роботі, відповідальність, привітна до відвідувачів та є кваліфікованим працівником
113 Димидюк Андрій Арсентійович ТзОВ «Ресторація Бачевських» 30р.; показав себе як лідер в колективі. Має неповторне вміння вислухати гостей і максимально задовольнити їх побажання. Знаходить вихід з любих скрутних ситуацій, своєю усмішкою та неповторним вмінням спілкуватись просто закохує в себе всіх гостей
114 Казюка Микола Олександрович Паб «Купіца»Вул. Братів Рогатинців,18 5р.; відповідальний, охайний, пунктуальний, чемний
115 Хаїнський Тарас Романович  Celentano Ristorante м.Львів , вул. Галицька 1 1 рік; Завжди позитивно та виважено обслуговує гостей закладу. Спрямований на розвиток, швидко навчається. 
116 Якобчук Юрій Сергійович «Бігос Паб», пл.Соборна, 2а 1,5р.; Відповідально ставиться до роботи. Пунктуальний, ввічливий. Відкритий до людей і просто кращий.
117 Черник Андрій Богданович  Ресторан «Тарон»вул. Кузневича, 16а

 

5 років та 6 місяцівУважний, ввічливий і взагалі ця людина дійсно вміє дарувати відпочинок нашим гостям та сам отримувати від цього задоволення

 

118 Царик Святослав Ігорович  Ресторан «Тарон»вул. Кузневича, 16а 2 рокиХлопчина , який розуміє з пів погляду бажання гостя…Стрімкий до вдосконалення та набуття нових знань….

 

119 Корнило Олег Йосипович CAFÉ №1Пл. Катедральна, 5 12 років; самий веселий, комунікабельний, швидкий, ввічливий, пунктуальний, легко знаходить спільну мову з клієнтами, працьовитий, обізнаний в своїй справі, уважний…
120 Яцик Володимир Орестович  Ресторан «Голодний Микола»вул. Стрийська 352

 

7роківХороше обслуговування

 

121 Заяць Дмитро Юрійович.

 

Ресторан «Голодний Микола»вул. Стрийська 352

 

3 рокиХороше обслуговування

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: