У Львові відбулась конференція про соціальну відповідальність бізнесу

У п’ятницю, 22 травня, у Львівській міській раді відбулася міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу», у якій взяла участь ПрАТ «Компанія Ензим» як один з найбільших львівських виробників, відкритих до соціальних ініціатив.

Мета заходу, який організувала Львівська торгово-промислова палата спільно з Центром міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», об’єднати керівників бізнесу, представників органів влади та контролю, вітчизняних та іноземних експертів, громадських організацій та асоціацій задля обміну досвідом.

Важливість складової соціальної відповідальності в бізнесі продиктована потребою комфортної взаємодії підприємців та суспільства. Сьогодні зростає попит на виробництва, які підтримують соціальні проекти, впроваджують власні соціальні, екологічні програми та займаються «донорством».

«Філософією компанії завжди було орієнтування на споживачів, європейські цінності та соціальну відповідальність. Розуміємо, що комерційна діяльність повинна приносити користь не тільки акціонерам, але й навколишньому середовищу, тому підприємство до кінця 2015 року запускатиме другу чергу очисних споруд», – наголосив виконавчий директор ПрАТ «Компанія Ензим» Андрій Цегелик.

На конференції «Компанія Ензим» презентувала себе як підприємство, що активно працює у багатьох напрямках – впроваджує європейські технології, як меценат і благодійник бере участь у громадському житті та розробляє екологічні проекти.

Зокрема компанія впровадила ряд ресурсозберігаючих програм, таких як:

  • власний біогаз,
  • рекуперація енергії,
  • система повторного використання водних ресурсів,
  • використання економайзерів,
  • когенерація теплової енергії,
  • перехід на світлодіодні лампи.

Серед екологічних заходів, проведених підприємством:

  • очищення стічних вод власними високотехнологічними очисними спорудами
  • встановлення контейнерів для роздільного збирання відходів
  • обладнання виробництва вхідними і вихідними фільтрами
  • передача люмінесцентних ламп, шин, акумуляторних батарей на утилізацію підприємствам, ліцензованим Мінекологією.

Принципи соціальної відповідальності «Компанія Ензим» втілює і в роботі з персоналом. Програми підвищення фаховості співробітників, медичне страхування, гідна винагорода, співпраця з вузами у підготовці майбутніх кадрів – пріоритетні цінності підприємства.

Для забезпечення українського та європейського споживача товарами та послугами найвищої якості компанія здійснює контроль якості вхідної сировини, дотримання вимог екологічного маркування.

Сьогодні ПрАТ «Компанія Ензим» забезпечує продукцією 70% хлібопекарських підприємств України і 13 країн Західної Європи. Щороку з львівських дріжджів випікається близько 2,5 млн тонн хліба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: