Водіїв запрошують взяти участь в Автоквесті та допомогти військовим

30 травня о 19.00 годині на вул. Данила Апостола, 11а (МРЕВ ДАІ) розпочнеться гра Автоквест. До участі запрошують усіх охочих автомобілістів, гра буде проходити у декілька етапів. Команда складається із одного автомобіля, водія і пасажирів. Кількість пасажирів обмежується правилами дорожнього руху. Переможців очікують приємні призи, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«О 19:00 год ми запрошуємо усіх охочих за адресою: вул. Данила Апостола, 11а (МРЕВ ДАІ). Тут ми зареєструємо команди, встановимо номери екіпажу на автомобілі і детально пояснимо усі правила та умови Автоквесту.

Попередня реєстрація: необхідно відправити електронний лист на пошту [email protected] з назвою екіпажу (за бажанням), прізвищем та ініціалами капітана, номер мобільного телефону капітана і маркою автомобіля, на якій будете брати участь у автоквесті», - розповіли організатори.

Реєстрація на місці: усю необхідну інформацію потрібно подати на місці збору (МРЕВ ДАІ, вул. Данила Апостола).

Необхідне для квесту: орієнтування на місцевості (м. Львів); карта Львова або навігатор; в нагоді вам стане гаджет з інтернетом.

Вартість участі: 100 гривень (попередня реєстрація), 150 гривень (реєстрація на місці).

Усі зібрані кошти підуть на формування Другої медичної роти при Національній гвардії України (звітність обов’язкова).

Якщо у Вас виникли якісь запитання, звертайтесь за телефонами: 063-305-65-95 (Олег), 067-479-34-40 (Ярема), або пишіть на адресу [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: