На Львівщині "Школа молодих тренерів" оголошує набір

Із 12 до 20 червня на Львівщині працюватиме "Школа молодих тренерів", що готуватиме молодих лідерів до роботи в молодіжному середовищі. Учасники Школи отримають базові універсальні знання з тренінгових технологій та особистий досвід проведення тренінгів під керівництвом досвідчених тренерів, а надалі зможе розробляти власні тренінгові програми, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

До участі запрошуються ініціативні молоді люди віком від 14 до 35 років. При відборі перевага буде надаватися учасникам, які в подальшому будуть проводити тренінги в районах області.

Організатором Школи є Львівський обласний молодіжний центр праці спільно з управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Для зголошення до участі у "Школі молодих тренерів" необхідно до 1 червня 2015 року заповнити аплікаційну форму за цим посиланням і на електронну пошту lomcp @ukr.net надіслати лист-рекомендацію від молодіжних організацій або ініціативних груп, в яких у подальшому відбуватимуться тренінги.

За детальнішою інформацією звертатися до координатора Школи Лесі Довганик: м. Львів, вул. Кривоноса, 10, оф.1 моб. тел.: 067 905 72 66; е-пошта: lomcp @ukr.net.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: