Незабаром з Івано-Франківська можна буде літати за кордон

Найближчим часом не виключено, що Івано-Франківський аеропорт складе конкуренцію Львівському.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Шевченко за сьогоднішнім круглим столом, яким започатковано розробку міської програми: «Івано-Франківськ – інвестиційно привабливе, комфортне для бізнесу місто».

Представниця Міжнародної Торгової палати в Івано-Франківській області Марія Ткачук під час круглого стала розповіла про те, що Івано-Франківськ має всі підстави, щоб в майбутньому стати провідним логістичним центром Східної Європи, але перші запитання, які ставлять інвестори - це: які рейси має ваш аеропорт і яка транспортна інфраструктура регіно (якість автодоріг, відстані...)

“Ми хочемо з провідною українською авіакомпанією МАУ перевести авіарейси зі Львова до Івано-Франківська, і це вже майже вирішене питання. Ми готові надати компанії найвигідніші умови. Найближчим часом плануємо поставити на рейс літак до Відня і цим створимо конкуренцію літаку, який літає зі Львова, в якому квиток економ класу в останній день перед вильотом вартує 24000 гривень. Ми готові літати по собівартості - в обидві сторони квитки коштуватимуть близько чотирьох тисяч гривень. Хочу заявити, що всі розмови про те, що хтось заважає в Івано-Франківську працювати авіакомпаніям - повна нісенітниця. Я особисто в свій час писав листи з пропозиціями до всіх авіакомпаній, до лоу-костів, але в більшості випадків навідь відповіді не отримав. А ті хто каже про перешкоди - заявляю відповідально - приведіть в Івано-Франківськ хоча б один рейс - гарантую найвигідніші умови для авіакомпанії... Для наявності авіарейсів є лише одна перешкода - це платоспроможний попит", - заявив Олександр Шевченко.

Фіртка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: