Представники Львівщини візьмуть участь у поході на Чернечу гору

З 27 по 29 травня 2015 року в м. Канів за підтримки Міністерства молоді та спорту відбудеться Всеукраїнська акція, спрямована на патріотичне виховання молоді «Чернеча гора».

В акції візьмуть участь молоді спортсмени, патріотично налаштована молодь, волонтери, краєзнавці, представники структурних підрозділів з релізації молодіжної політики облдержадміністрацій та ін.

Львівську область на цій Всеукраїнській акції представлятимуть такі молодіжні активісти:

Ярослав Сеньків – виховник гуртка «Чорні вовки», зв'язковий куреня Ч.17 ім. Юрія Дрогобича Дрогобицької станиці НСОУ ПЛАСТ.

Олег Бандура – студент Дрогобицького механіко-технологічного коледжу, учасник «Школи лідера» та молодіжного парламенту при відділі сім'ї, молоді та туризму Дрогобицької міської ради;

Христина Кушнір – учениця Дрогобицької загальноосвітньої школи № 1 ім. І.Франка, учасниця «Школи лідера» при відділі сім'ї, молоді та туризму Дрогобицької міської ради та учасниця молодіжного театру «Альтер»;

Галина Николин – старшопластунка Дрогобицької станиці НСОУ ПЛАСТ;

Програма акції передбачає проведення інструктажів із орієнтування та правил поведінки в екстремальних умовах, практичних занять із надання першої медичної допомоги, квесту, а також екскурсії до Чернечої гори та огляду міста Канів. Акція буде проходити у формі наметового таборування.

Ірина Капраль, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: