Спортсмени Львівщини успішно виступили в Чемпіонаті зі спортивного орієнтування

22-25 травня 2015 в м. Харкові відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах та Кубок України (1-3 етапи) серед дорослих, юніорів, юнаків, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

Участь у цих змаганнях взяли збірні команди з 7 областей України. У складі збірної команди Львівської області успішно змагалося троє спортсменів: юніори Роман Степаненко, Богдан Михалюк та Євген Грудецький, представлені у віковій категорії до 20 років. Усі аони повернулися додому з нагородами національної першості. Зокрема:

Богдан Михалюк виборов І місце на спринтерській дистанції (10 контрольних пунктів, дистанція 4,7 км), а також посів 5 місце на середній дистанції (12 контрольних пунктів, дистанція 7,6 км.

Євген Грудецький виборов ІІ місце на спринтерській дистанції (10 контрольних пунктів, дистанція 4,7 км) та ІІІ місце на подовженій дистанції (14 контрольних пунктів, дистанція 15,6 км).

Роман Степаненко виборов ІІІ місце на спринтерській дистанції (10 контрольних пунктів, дистанція 4,7 км) та ІІІ місце на середній дистанції (12 контрольних пунктів, дистанція 7,6 км), а також 4 місце на подовженій дистанції (14 контрольних пунктів, дистанція 15,6 км).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: