У міськраді презентують програму «Почесні амбасадори Львова»

Lviv Convention Bureau (ЛКП «Агенція з підготовки подій») запрошує представників засобів масової інформації на презентацію програми «Почесні Амбасадори Львова», яка відбудеться у середу, 27 травня, з 13.00 до 13.40 год. в білій залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1), повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Під час презентації ви отримаєте відповіді на такі питання:

  • Хто такий Почесний Амбасадор і яка його місія.
  • Хто може подавати та обирати кандидатів.
  • Процес присвоєння звання Почесний Амбасадор.
  • Церемонія нагородження.

Львів стане першим містом України, який запускає цільову програму із залучення впливових українців для розвитку конференц-індустрії міста.

Учасники зустрічі: Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР, Ліна Остапчук, директор ЛКП «Агенція з підготовки подій».

Довідка

Рішенням сесії Львівської міської ради від 23.04.2015 № 4604 було затверджено Програму «Почесні амбасадори Львова». Мета програми є вивести місто Львів на світовий ринок ділового туризму із залученням допомоги впливових українців з почесним званням «Почесний амбасадор Львова». Це люди, які готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції Львова як достойного місця для проведення конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів, в тому числі наукових.

Контакти для преси: Софія Мельничук, тел. 063-600-16-37, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: