Ювілейний тур гурту «ТІК» «Люби ти Україну!» на фінішній прямій (фото, відео)

У суботу, 30 травня – концерт на «Арені Львів»

Цього року гурт «Тверезість і Культура» святкує свої перші славні 10 років пісеннотворчості. Коли 10 років несеш своє серце людям, народжуються такі пісні і така музика, що, мов смачне вино стають ще милішими, ще зрозумілішими, ще ріднішими з роками. Тому, щоб переспівати всіх «ТІКівських» пісень та побачити усіх друзів, команда на чолі із Віктором Бронюком задумала наймасштабніші гастролі на своєму віку – тур «Люби ти Україну!».

Святкування ювілею гурту «ТІК» розпочалося ще 1 лютого 2015 року. Загалом же тур до 10-ліття колективу охоплює 33 міста. Примітно також, що цієї весни концерти з нагоди ювілею гурту відбулися і за океаном – у шести містах Канади і шести містах США. До слова, в Америці «ТІК» гастролював уперше. А на літо-2015 готується серія концертів у країнах Європи: тривають переговори із Польщею, Італією, Іспанію, Німеччиною та Великою Британією. Таким чином усі фази ювілейного туру «ТІКу» – і українські, і закордонні – загалом налічуватимуть близько п’яти десятків міст!

«Кожною піснею, кожною нотою - ми весь цей час зізнавалися в коханні до України, - каже лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. - Зараз потрібно робити, все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж робимо те, що у нас виходить найкраще - співаємо на славу цьому народу, на славу усій Україні».

Цими днями всеукраїнські гастролі «ТІКу» вийшли на фінішну пряму – із концерту 23 травня у Тернополі стартувала стадіонна фаза туру «Люби ти Україну!». Один із наймасштабніших концертів відбудеться у суботу, 30 травня, у Львові – на «Арені Львів».

Графік стадіонної фази туру гурту «ТІК» «Люби ти Україну!»:

  • 23 травня – Тернопіль - Тернопільський міський стадіон (пр. Степана Бандери, 15).
  • 26 травня - Івано-Франківськ - стадіон «Рух» (вул. Чорновола, 128).
  • 30 травня – Львів - «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199). Початок – о 19:00.
  • 2 червня - Ужгород - «Амфітеатр» (вул. Орлина, 13).
  • 4 червня – Луцьк - стадіон «Авангард» (пр. Перемоги, 7а).
  • 7 червня – Рівне - стадіон «Мототрек» (вул. Курчатова, 3).
  • 10 червня – Вінниця - Центральний міський стадіон (вул. 50-річчя Перемоги, 18а).

Збирати стадіони можуть собі дозволити лише ті гурти, які мають справжню всенародну любов. Гурт «ТІК» на Західній Україні настільки люблять, що, аби відсвяткувати своє 10-річчя разом зі всіма шанувальниками, зі звичних концертних майданчиків свій виступ музиканти перенесли на стадіони.

«Ми обожнюємо виступати у містах Західної України - мальовничому куточку нашої держави, де на кожному кроці вражає неповторний колорит загальної атмосфери і відкритість кожного жителя, - зізнається лідер «ТІК» Віктор Бронюк. - Нам пощастило, бо у нашого гурту взагалі немає поганих шанувальників! А фанів із Західної України відрізняє особлива відвертість. Тутешні люди не соромляться щиро і бурхливо проявляти свої почуття. Тож морально ми готові до дуже пристрасних, емоційних і незабутніх виступів!».

Для учасників гурту «ТІК» концерт на будь-якому майданчику - у маленькій залі чи помпезному театральному приміщенні - важливий. На камерних концертах панує майже домашня, тет-а-тетівська атмосфера, а от open air’и - це повний відрив і можливість досягти одночасно із кількатисячною юрбою бажаної ейфорії.

Протягом двох годин гурт «ТІК» пригощає шанувальників найкращими хітами свого музичного меню: піснями «Олені» і «Вчителька», з яких усе починалося, свіжими роботами «Meine Liebe» і «Сірожа з Ружина». У програмі також патріотична композиція «Запах війни», запальні хіти «Вінницька полька», «Сірожине пірожине» та інші пісні, які нікому не дадуть встояти на місці. А от під романтичні «Апрєль» і «Не цілуй», кажуть, народжується справжнє кохання. Іронічна «Тиха» та інші дивовижні сюрпризи від «тверезих і культурних» гарантують незабутні враження.

На концертах на згадку про зустріч з «ТІК» шанувальники зможуть придбати новий, четвертий за ліком, альбом «Люби ти Україну!», а також – прапори, браслети, футболки та іншу ексклюзивну сувенірну продукцію гурту.

IMG_9166 IMG_9169 IMG_9171 IMG_9173 TIK_30_05_2015

Продаж квитків на стадіонні концерти гурту «ТІК» - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по Львову:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Додаткова інформація

з приводу роботи представників мас-медіа

на концерті гурту «ТІК» 30 травня на «Арені Львів» –

за тел. 067-960 31 01 або по e-mail:

[email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: