Через негоду на Львівщині знеструмлено 45 населених пунктів

Увечері 26 травня та вночі 27 травня через сильні дощі, грози та пориви вітру знеструмлено 45 населених пунктів Львівської області, 28 – повністю, 17 – частково у восьми районах області, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Окрім того, внаслідок проходження атмосферного фронту, що супроводжувався сильною зливою, відбулось формування значного місцевого та схилового стоків. Зокрема, у місті Львові, Миколаївському, Бродівському, Яворівському, Самбірському та Пустомитівському районах. Унаслідок цього підтоплено 2 житлових будинки, 15 підвалів будівель і 6 присадибних ділянок. Зруйновано одну господарську будівлю, відсутній доїзд до частини села (80 домогосподарств) та вітром пошкоджено покрівлю 1 житлового будинку.

Ситуація контрольована. Загрози життю людей немає.

Разом із цим, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у середу, 27 травня, зберігатимуться складні погодні умови – сильні дощі, в окремих районах сильні зливи, грози, пориви північно-західного вітру та шквали 17-22 м/с, подекуди град.

Нагадаємо, позаминулої ночі через сильні грози та вітер на Львівщині без електропостачання залишився 61 населений пункт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: