На Львівщині готуються до свята Олімпійського прапора

Із нагоди відкриття Перших Європейських Ігор, що триватимуть упродовж 12-28 червня у столиці Азербайджану – Баку, на Львівщині відбудуться урочисті церемонії підняття Державного прапора та прапора Національного Олімпійського комітету України, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Обласне "Свято Олімпійського прапора" за участю представників влади, юних спортсменів, ветеранів спорту, уславлених олімпійців Львівщини, представників фізкультурно-спортивних товариств, центру "Інваспорт", обласних федерацій й усіх любителів спорту заплановане на 12 червня у сквері перед приміщенням Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Відповідне доручення про проведення на Львівщині Всеукраїнської церемонії "Свято олімпійського прапора" днями підписав заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний.

Довідка:

У перших в історії світового спорту комплексних спортивних змаганнях для спортсменів європейських країн братимуть участь  понад 6 тисяч спортсменів з усіх 50-ти країн Старого Світу. Вони розіграють 253 комплекти нагород у 20-ти видах спорту (16 олімпійських і 4 неолімпійських).

Честь збірної України захищатимуть 243 спортсмени, серед яких і 33 представники спорту Львівщини.

Українці змагатимуться у 19-ти із 20 представлених видів спорту.

Зі складом національної команди України можна ознайомитися на офіційному сайті НОК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: