Ніхто вже не приховує суто політичного підтексту у долі площі Юра (документ, відео)

Учора, 26 травня, у Львівській міській раді відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради, під час якого обговорили транспортні питання, пов’язані з реконструкцією скверу та пл. св. Юра.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

Відтак, група авторів проекту представила нову концепцію, з урахуванням усіх зауважень, які були озвучені під час засідання архітектурно-містобудівної ради минулого тижня. Учасники містобудівної ради обговорили усі «транспортні» питання та майже одноголосно підтримали транспортну концепцію.

Сьогодні ж на сторінці Врятуй Сквер Святого Юра з’явилось повідомлення про те, що "по суті, Львівська курія УГКЦ і ВО Свобода, використовуючи шантаж перед місцевими виборами, які відбудуться восени, змусили ЛМР повернутися до початкового варіанту проекту із переносом дороги. Ніхто вже не приховує суто політичного підтексту у долі площі св. Юра. Такий лобізм проекту переносу дороги викликає у нас знову питання про прозорість і неупередженість конкурсу, який провели з порушеннями законодавства"

Ситуація зі сквером.Вчора на містобудівній раді погодили нову транспортну концепцію. Це призвело до змін в концепції п...

Posted by Врятуй Сквер Святого Юра on 27 травня 2015 р.

 


Детальніше - тут

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: