У Львові презентували мілітарний журнал «Миротворець»

Сьогодні, 27 травня, у Львові презентували український мілітарний журнал «Миротворець». Про це інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Наразі випустили пілотний проект видання, втім уже незабаром з’явиться перший номер.

У журналі є такі рубрики «На Марші» (аналіз військових дій, які відбулися), «Війни ХХ століття» (ретроспективна рубрика, яка описує конфлікти, які маловідомі на пострадянському просторі), «Шушпанцер» ( у ній мовиться про саморобну бронетехніку, яку використовували на першому етапі війни), «Експертиза» (аналітика від фахівців), «Ангели-охоронці» (рубрика, яка присвячена волонтерам), «Україна там, де ти» ( про переселенців). Також є спеціальна рубрика про поневолений Крим та постер із зображенням нашихгероїв.

Ідея журналу, за словами головного редактора Павла Гомоная, виникла півроку тому. «Такий задум з’явився, коли стало очевидно, що є величезний масив матеріалу, який зовсім не аналізується. В Інтернеті та по телебаченню висвітлюють інформацію про військові дії та загиблих героїв, але все це часто подається незбалансовано, не аналізується, швидко забувається», – пояснив Павло Гомонай.

Редактор видання наголосив на тому, що «Миротворець» орієнтований на широку аудиторію, втім насамперед адресований військовослужбовцям.

Засновники журналу оголосили акцію «Купи журнал бійцю». Людей закликають купити примірник для бійця, волонтери доставлять його прямо на фронт. У спеціальному купоні, який є у журналі, можна зазначити своє ім’я, місто та написати послання воїнам.

Додамо, що вартість журналу для волонтерів складає 25 грн, у роздрібній торгівлі його ціна складатиме 50 грн. Розповсюджуватиметься здебільшого через волонтерські організації. Тираж складає тисячу примірників, але планують видавати 10 тисяч. Продаватимуть видання у різних містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: