ДАІ провели рейд щодо перевезення дітей (фото)

Незабаром літні канікули у дітвори. Отож, багато планів на подорожі, особливо цілими класами та групами дітей. Аби подорож була комфортною та безпечною потрібно з повною відповідальністю віднестись до цього. На особливому контролі знаходяться у Державтоінспекції перевезення організованих груп дітей, повідомив Дивись Інфо відділ Державтоінспекції міста Львова

Отож, працівники Державтоінспекції та журналісти одного із телеканалів міста вирушили у спільний рейд. Метою такого рейду є виявлення та припинення порушень перевізниками правил перевезення організованих груп дітей.

У місті Львові є декілька окремо облаштованих місць для стоянок туристичних автобусів. Зокрема на вул. Винниченка (поблизу Порохової вежі) правоохоронці помітили, що висадка дітей водієм автобуса, котрий прибув з Тернопільської області, проводиться з порушенням. А саме, порушення вимог п.21.3 Правил дорожнього руху України, де на транспортному засобі з розпізнавальними знаками «Діти» під час посадки (висадки) до (з) нього пасажирів повинні бути увімкнені проблискові маячки оранжевого кольору та (або) аварійна сигналізація. Водій автобуса свою провину не заперечував та запевнив інспекторів, що в подальшому обов’язково прийме це до уваги.

У іншого водія, котрий приїхав з Львівської області, на автобусі не були встановлені розпізнавальні знаки «Діти».

Водіїв автобусів за порушення вимог Правил дорожнього руху України працівники Державтоінспекції притягнули до адміністративної відповідальності.

IMG_3280 IMG_3283 IMG_3611

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: