Із 28 травня розпочинаються дні пам’яті Івана Франка

У четвер, 28 травня, о 16:00 біля могили Івана Франка на Личаківському кладовищі у Львові розпочнеться панахида в 99-ті роковини від дня його смерті, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Чин панахиди проведуть отець церкви св. Софії Сергій Олійнічук у супроводі хору "Благовіст" церкви Святого Архистратига Михаїла. Слово про Івана Франка виголосить професор Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка Петро Іванишин.

У вшануванні пам’яті візьмуть участь актори Львівського національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької Ю. Брилинський, С. Максимчук, Б. Козак та хор кафедри музичного мистецтва  Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Довідка

Із 28 травня до 8 червня 2015 року відбуватимуться дні пам’яті Івана Франка. У цей період Франкове слово можна буде почути зі сцени Львівських театрів та у ефірі Львівського радіо. Також у програмі – відкриття тематичних виставок, презентація нових франкознавчих видань та різноманітні мистецькі акції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: