Музей «Тюрма на Лонцького» пропонує відвідати авторську фотовиставку подій Майдану

У Львівському національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» триває виставка фотохудожника Олександра Тимошенка «Знайди себе, знайди своїх» в рамках авторського проекту Валерія Амеліна (Всесвітня організація «Зірки всесвіту», Японія). ЇЇ основу становлять сто кольорових світлин, які у хронологічному порядку висвітлюють події Революції Гідності, а решта матеріалів проекту демонструється у слайд-шоу та відеопроекції, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Зазначимо, що виставка вже з успіхом відбулась у Києві, зокрема галереї «Печерська» (Культурологічному центрі Українського товариства охорони пам’яток історії та культури), Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця», Українському домі, приміщені Верховної Ради, а також Музеї фотомистецтва у м.Хмельницький.

Започаткований авторський проект передбачає демонстрацію відеокліпів та перегляд біля 2-ох тисяч оригінальних цифрових знімків подій згаданого періоду, які відбувалися в центрі Києва. Таким чином багато відвідувачів мають змогу знайти на знімках себе, своїх близьких та революційних побратимів, отримати файли цих знімків. В той же час, можна побачити обличчя та дії тих, хто неправомірно перешкоджав мирним протестам громадян. Найближчим часом заплановані масштабні виставки в містах України та за кордоном.

Експозицію «Знайди себе, знайди своїх» можна відвідати упродовж місяця щодня від 10:00 до 19:00 год. у Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького», за адресою: вул. С.Бандери, 1 у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: