Працівники ДАІ Львівщини нагадали школярам про правила безпеки на дорозі (фото)

На Львівщині працівники Державтоінспекції завітали до навчальних закладів та нагадали дітям про правила безпечної поведінки на дорозі. Правоохоронці розповіли учням про причини автопригод, у які найчастіше потрапляють неповнолітні, а також застерегли від легковажних кроків і помилок.

Сьогодні співробітники ДАІ провели урок безпеки для вихованців загальноосвітньої школи у селі Чишки, що у Пустомитівському районі. Спершу вартові доріг спілкувалися з учнями молодших класів та у доступній формі розказали дітлахам про те, як правильно переходити дорогу, як слід поводитися у транспорті та де безпечно кататися на велосипеді.

Усі учасники цієї профілактичної акції отримали від правоохоронців листівки із правилами дорожнього руху, а також світлоповертаючі наклейки. А переможці пізнавальної вікторини одержали у подарунок яскраві світловідбиваючі браслети.

Працівники Державтоінспекції зустрілися також із учнями старших класів та розповіли про небезпечні ситуації, що стаються з їхніми ровесниками.

Після цього правоохоронці вирушили до села Ямпіль, де провели уроки з безпеки дорожнього руху для школярів.

Підліткам нагадали про те, що за кермо скутера чи мотоцикла можна сідати лише з 16-ти років та тільки після отримання посвідчення водія відповідної категорії. А от пасажиром «двохколісного» можна бути з 12-річного віку. Однак, потрібно обов’язково подбати про власну безпеку та неодмінно одягати мотошолом.

Спілкуючись зі школярами молодших класів, працівники ДАІ розказали їм, як слід поводитися на вулиці, аби не сталося біди.

Правоохоронці побажали малим школярикам гарних, а головне, безпечних канікул та попросили їх бути завжди уважними на дорозі!

1 2 3

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: