Стрийські правоохоронці просять допомогти встановити особу чоловіка

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, тіло якого було виявлено 21 травня на березі річки Стрий.

До Стрийського міськвідділу міліції, 21 травня, надійшло телефонне повідомлення від місцевого мешканця про те, що на березі річки він виявив тіло чоловіка.

Виїздом слідчо-оперативної групи міліції встановлено, що тіло загиблого тривалий час знаходилося у воді. На тілі з одягу були тільки чоловічі плавки синього кольору. На шиї у загиблого виявлено хрестик, нанизаний на шнурочку чорного кольору.

У справі призначено проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлено причину смерті цієї людини. Наразі за попередніми висновками експерта відомо, що вік загиблого близько 30-35 років, зріст приблизно 170 см, смерть настала близько 20 квітня.

За даним фактом розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу загиблого чоловіка та обставини його смерті.

Якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти встановити особу загиблого, зверніться до Стрийського міськвідділу міліції за телефонами: (245) 5-23-54 або на спецлінію 102.

Ольга Марцинюк, помічник начальника Стрийського МВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: