У Львові презентували «Гібридну війну» 

Учора, 27 травня, у львівській книгарні «Є» презентували книгу «Гібридна війна: вижити і перемогти Євгена Магди, який є експертом Центру громадських відносин та політичним аналітиком.  Про це інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Автор розповів, що взявся за написання цієї книги на прохання харківського видавництва «Віват».

Як мовиться у анотації до книги, письменник  пише про історичний, енергетичний, інформаційно-психологічний аспекти гібридної війни, називає причини, через які Україна стала жертвою агресії з боку Росії. Не обмежуючись твердженням «у всьому винен Путін», автор аналізує причини послаблення України, зазначає головні прояви агресії і пропонує рецепт перемоги в протистоянні з найбільшою державою світу.

«Я хоч і військовозобов’язаний, але поки не в лавах Збройних Сил України. Вважаю, що людина повинна захищати свою батьківщину там, де вона це може робити найкраще. Цією книгою я зробив свій внесок, більший чи менший судити не мені…», – зазначив автор.

«Гібридна війна» Євгена Магди вийшла українською та російською мовами. «Наклад українською вдвічі більший ніж російською. Щоправда є похибки у перекладі, зокрема, пан Плотницкий в українському варіанті став Теслярським, а Сурков – Бабаковим», – пояснив письменник.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: