У САД Львівщини публічно розкриють конкурсні пропозиції на ремонт траси "Львів – Мукачеве"

29 квітня у Службі автомобільних доріг Львівської області відбудеться розкриття пропозицій конкурсних торгів для поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Н-09 "Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів", повідомила Дивись Інфо прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, о 15:00 год. тендерний комітет визначатиме переможця конкурсу на відновлення дорожнього покриття трьохкілометрової ділянки від вул. Зеленої до Сихівського кладовища у Львові (км.436+433 – км.439+433). Очікувана вартість ремонтних робіт 28 млн. грн.

2 червня також заплановано розкриття пропозицій на іншу частину траси "Львів - Мукачеве" –  від с. Давидів до межі Івано-Франківської області, протяжністю 41 кілометр (км.395+660 – км.436+433). Вартість ремонту цієї ділянки становить близько 379 млн. грн.

Наголосимо також, що за дорученням міністра інфраструктури України конкурсні торги будуть повністю відкритими для громадськості та засобів масової інформації. Відкриття пропозицій відбуватиметься за адресою: м.Львів, вул. Володимира Великого, 54, ІІ поверх.

Варто також зазначити, що на ремонт дороги "Львів – Мукачеве" Уряд виділив 547,5 млн. гривень. Відповідну постанову, яка визначає порядок використання коштів на ремонт автомобільних доріг української частини Карпатського єврорегіону, оприлюднено на сайті Кабінету Міністрів України. Згідно з цим документом для поточного ремонту дороги Н-09 Львівська область у 2015 році отримає 200 млн. гривень. Це дозволить відновити близько 22 кілометрів дорожнього покриття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: