У Великі Мости завітали «Юні друзі прикордонників» (фото)

З нагоди Дня прикордонника (28 травня) в Кінологічний навчальний центр приїхали школярі 4-8 класів середніх шкіл Львівщини. Понад 300 «юних друзів прикордонників» на території навчального центру змагалися за звання кращої шкільної команди. Школярі визначали сильніших: в конкурсі стройової пісні; збиранні-розбиранні та споряджанні АК-74; підтягуванні на перекладині; стрільбі по повітряних кульках; перетягуванні канату, творчому конкурсі та конкурсі «Приготуй солдатську кашу», повдіомила Дивись Інфо прес-служба кінологічного центру.

За підсумками усіх змагань переможцями стала команда середньої школи села Туринка Жовківського району. Друге місце здобули учні Великомостівського навчально-виховного комплексу-ліцею Сокальського району. Третє місце вибороли учні Червоноградської школи №14 міста Соснівки. Окремими грамотами та солодощами прикордонники відзначили переможців у кожному конкурсі та найменших учасників змаганні.

На завершення своє вміння школярам показали кінологи та їх чотирилапі друзі. А школярі привітали військовослужбовців та персонал кінологічного центру з Днем прикордонника.

Дякуючи учасникам змагань начальник Кінологічного навчального центру полковник Валерій Мошора зазначив, що «сьогоднішні змагання дали змогу школярам хоч на день відчути себе захисниками нашої Батьківщини. Бо захищати свій край у всі часи було завданням першочергової ваги і тільки мужні та сильні люди готові жертвувати своїми власними інтересами заради України».

15_05_27_YDP 021 15_05_27_YDP 025 15_05_27_YDP 062 15_05_27_YDP 090 15_05_27_YDP 111

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: