Виконком Львова прийняв програму відпочинку дітей

З метою створення належних умов для відпочинку дітей влітку 2015 року виконавчий комітет вирішив затвердити заходи з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2015 року.

Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 29 травня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Упродовж літа 2015 року відпочинок триватиме 4 зміни по 14 днів. Це дасть змогу охопити відпочинком – 870 дітей. Вартість 4 – разового харчування на одну дитину віком до 10 років в день становитиме 48,5 грн

1 та 4 зміни – профільні, зокрема: у 1-й зміні (мистецькій) відпочиватимуть вихованці позашкільних навчальних закладів міста, у 4-й зміні (спортивній) у ДПЗОВ «Старт» відпочиватимуть вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова. Впродовж 2-ої, 3-ої та 4-ої змін відпочиватимуть діти інших пільгових категорій.

А також протягом усього оздоровчого періоду ДПЗОВ «Варта» відпочинком планується забезпечити вихованців школи-інтернату №2, що належать до категорії дітей, які перебувають в особливо складних умовах – виховуються у проблемних сім’ях.

Поряд з тим, у червні 2015 року при закладах освіти міста функціонуватиме біля 40 різноманітних таборів з денним перебуванням на базі ЗНЗ та ПНЗ м. Львова: міжшкільні табори, дитячий заклад праці та відпочинку та звичайні табори з денними перебуванням, який відвідуватиме учні тієї школи, на базі якої працюватиме табір. Тривалість зміни 14 днів. Одноразове харчування за кошти батьків (біля 20 грн.).

У всіх таборах з денними перебуванням велику увагу приділятимуть організації дозвілля дітей: прогулянки, ігри на повітрі, культпоходи в музеї, театри, на виставки, екскурсійні поїздки, спортивно-туристичні змагання, конкурси, вікторини, заняття з хореографії, поглиблене вивчення іноземних мов, психологічні тренінги тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: