Фахівці Львівської митниці організували екскурсію для школярів (фоторепортаж)

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники Львівської митниці ДФС провели для вихованців Городоцької загальноосвітньої школи пізнавальну екскурсію на митні пости «Городок», «Скнилів» та «Львів-аеропорт».

Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Під час екскурсії діти з цікавістю ознайомилися з діяльністю митниці, порядком здійснення митного контролю, роботою інспекторів та видами контролю, що діє перш ніж товари потрапляють в Україну, а також з такими важливими питаннями, як сплата податків, наповнення державної скарбниці.

Найбільше школярів вразила робота кінологічних команд митниці. Дітям розповіли про собак, яких залучають до огляду транспортних засобів та вантажів на наявність предметів, заборонених до переміщення через митний кордон України та продемонстрували їх роботу. Учні змогли особисто «поспілкуватися» з чотирилапими друзями, зокрема спанієлем та лабрадором.

В аеропорту митники розказали про історію львівського летовища, показали роботу контрольних служб, а також огляд вантажів за допомогою спеціальної техніки.

Львівські митники вручили дітям подарунки, допомогли відчути справжню радість свята. Учні залишились задоволені екскурсією. Можливо, хтось із них і згадає побачене під час вибору майбутньої професії.

IMG_2244 IMG_2266 IMG_2311

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: