"FM Галичина" провела акцію до Дня захисту дітей (фото)

До дня захисту дітей команда файного радіо «FM Галичина» вже вдруге подарувала маленьким галичанам акцію «Зроблено з любов’ю» . Всі дітки такі красиві, радісні, і дарувати їм свято завжди приємно і легко. Ведуча «FM Галичина» Діанка навчила діток готувати смачні дитячі страви: кольорові фруктові дерева, фруктово-овочевого песика та овочеву сову, повідомила Дивись Інфо прес-служба радіо.

Свіженькими овочами та фруктами майстер-клас забезпечив гуртовий ринок "Шувар". Поки одні дітки готували смачні шедеври, інші вчилися майструвати маленькі торбинки разом із творчою студією «Аграфка». Після смачного та яскравого - про корисне. Правильно доглядати за дитячими зубками, навчала дорослих та дітей лікар-стоматолог “Клініки Заблоцьких” Олена Заблоцька.

Яке свято без танців та співів? На святі “Зроблено з любов’ю” малеча та дорослі танцювали і співали разом із українським співаком Назаром Савком та дитячим гуртом «Коліжанки». Ведучі «Друзі онлайн» Макс Романюк і Галюся Батюсь на кілька годин знову стали дітьми. Проводили веселі конкурси, загадували цікаві загадки, і навіть станцювали з усіма улюблений танець «Каченят».

DSC_3884 DSC_3973

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: