Рухівці Львова збирають підписи під вимогою побудувати підземні паркінги

Активісти Львівської міської організації Народного Руху України розпочали загальноміську кампанію зі збору підписів під зверненням до уряду України та Львівської міської ради з вимогою побудувати підземні багатоповерхові паркінги та гаражі.

Подаємо текст звернення повністю:

Звернення до Кабміну України та до Львівської мерії, щодо проблеми сучасного паркування.

Ми, що нижче підписалися, звертаємо увагу міського голови Львова, депутатів ЛМР та Кабінету Міністрів України на проблеми з паркуванням в центральних частинах великих міст України, таких як Львів і Київ, де як і в деяких інших містах України утворилася гостра проблема пов’язана з сучасним паркуванням автомобілів.

Багатократне збільшення кількості автомобілів спричинило справжній колапс на вулицях центральних частин великих українських міст, зокрема, Львова, пов'язаний з пересуванням та паркуванням автомобілів та рухом пішоходів.

У Львові більше десяти років тому мер міста обіцяв побудувати підземні багатоповерхові гаражі. Але незважаючи на це, вирішення даної проблеми досі не розпочато. Ми вважаємо, що у рамках перспективного розвитку міст України в них мають бути сучасні підземні гаражі та паркінги. Крім цього в умовах, воєнної загрози, яка ще багато років буде реальною з боку держави, яку Україна визнала агресором, такі гаражі   можна було б застосовувати як стратегічні об’єкти для захисту цивільного населення.

Зважаючи на це, вимагаємо внести до перспективних планів розвитку міст України, Львова, зокрема, обов’язкове положення про підземні гаражі та паркінги. Крім цього, вимагаємо відновити програму побудови підземних багатоповерхових гаражів в Львові.

Львівська крайова організація Народного Руху України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: