У каністрах та пляшках для мастила волинянин приховав партію «сонячного каміння» (фото, відео)

Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили партію контрабандного бурштину, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ДПСУ.

Громадянин України прямував до Польщі автомобілем «Рено» через пункт пропуску «Угринів», що у Львівській області, та заховав товар в каністри для палива та у пляшках для автомобільного мастила. Всього працівники пункту пропуску виявили та вилучили 10 кілограмів бурштину. Наразі товар передано на експертизу, а на порушника складено адмінпротокол.

Як повідомила Дивись Інфо прес-служба ДФС у Львівській області, автомобіль було скеровано зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого догляду транспортних засобів, де було виявлено товар, прихований від митного контролю, а саме: необроблене каміння різної геометричної форми, жовто-коричневого кольору , загальною вагою 10 кг., яке знаходилося у чотирьох ємностях для палива (каністрах), розміщених у заздалегідь виготовлених тайниках.

Таким чином, гр. України, вчинив дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.

Нагадаємо, що три дні тому прикордонники виявили 3,5 кг бурштину у пункті пропуску «Рава-Руська». Громадянин України перевозив бурштин в автомобілі «Тойота» , приховавши його в особистих речах.

Загалом протягом цього року співробітники Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли десятьом спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 160 кілограмів на суму близько 1,8 мільйонів гривень. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропорту «Львів».

P6020324 P6020328

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: