У Львові розпочався відкритий турнір пам’яті Сильвестра Дмитріва (фото)

Упродовж 1-6 червня 2015 року управління молоді та спорту облдержадміністрації та обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна» проводять відкриті змагання з тенісу пам’яті Сильвестра Дмитріва. Змагання відбудуться на відкритих тенісних кортах палацу спорту «Україна» (Львів, вул. Мельника, 18), повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

На урочистій церемонії відкриття цього турніру, до участі в якому зголосилося 64 юних та молодих тенісистів зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, Кривого Рогу, Іллічівська та інших міст, учасників вітали заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, голова обласної організації ФСТ «Україна» Роман Шиманський, віце-президент федерації тенісу Львівської області Анатолій Стассюк, заступник директора ШВСМ Павло Редько, почесний ректор ЛДУФК, тренер С.Дмитріва Мирослав Герцик, директо Палацу спорту «Україна» БогданЛомага та ін.

Право покласти квіти до могили С.В.Димитріва на Янівському кладовищі Львова надано кращим тенісистам ДЮСШ «Спартаківець» Святославу Ільницькому та Ганні Нападій, а також спортивному активу області.

У програмі змагань – особиста першість в одиночному та парному розрядах серед юнаків та дівчат віком до 10 та до 16 років.

Суддівську колегію очолив головний суддя змагань – суддя національної категорії Анатолій Стасюк (м. Львів).

Кубок присвячено пам’яті майстра спорту міжнародного класу, відомого керівника фізкультурно-спортивного руху Львівщини, колишнього голови обласної ради спортивного товариства «Спартак» Сильвестра Дмитріва (1941-1984), який трагічно загинув у розквіті професійних та життєвих сил.

Початок змагань за регламентом відкритого чемпіонату Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з тенісу «Кубок пам'яті С. Дмитріва» щоденно о 9 годині ранку.

IMAG2183 IMAG2184 IMAG2192 IMAG2201 IMAG2203 IMAG2204 IMAG2205

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: