У Львові відбудеться симуляційна гра «Leopolis 1527: відродження з попелу»

Завтра, 3 червня 2015 року, львів’ян запрошують на симуляційну гру «Leopolis 1527: відродження з попелу» - неймовірно захоплюючу історію становлення Львова. Місце зустрічі – дворик Ратуші. Початок о 15:00 год. Кількість місць обмежена, тож поспішайте! Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/0JXYW7jIk7.

Автор гри: Максим Коляда.

«Існує багато легенд про наше місто. Але реальна історія вражає сильніше за будь-які легенди. 3 червня 1527 року Велика пожежа перетворила Львів на згарище. Від славного багатого Леополіса залишилось три будівлі. Здавалось, в літописі міста буде поставлена крапка… Але Історія вкотре показала, що місто – це не будівлі. Mісто – це Люди.

Львів’яни різних національностей, різних культур та віросповідань змогли забути про образи, сварки, негаразди та, об’єднавши зусилля, відродити з попелу місто, яке ми знаємо. Львів – місто, яким ми пишаємось.

Чи зможеш ти повторити подвиг наших співгородян? Чи вдасться тобі стати справжнім лідером своєї громади?», - запитують організатори.

Історична симуляційна гра «Leopolis 1527: відродження з попелу» занурює нас в неймовірно захоплюючу історію становлення Львова.

У грі бере участь п’ять команд, які представляють основні етнічні громади середньовічного Львова: українці (русини), поляки, німці, вірмени та євреї.

Гравцям доведеться вирішувати демографічні, економічні та політичні завдання, щоби відновити впливове становище своєї громади. А міський магістрат та бургомістр, обрані з учасників, покликані створювати можливості розвитку для городян та забезпечувати баланс сил в місті.

Проте, часто інтереси міста починають конфліктувати з інтересами окремої громади чи влади. Чи вдасться гравцям, поважаючи відмінності, через конструктивний діалог та компроміс, відродити славу Львова?

Гра «Leopolis 1527: відродження з попелу». Поринь у реальність, цікавішу за легенди!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: