Делегація слухачів Королівського коледжу оборонних наук відвідає Університет Франка

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

У рамках Євразійського навчального туру 15 військовослужбовців із 13 країн світу - слухачі Королівського коледжу оборонних наук Академії оборони Великобританії на чолі з начальником Коледжу, сером Томом Філліпсом, а також представники Посольства Великої Британії відвідають Львівський університет, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛНУ ім Франка.

5 червня 2015 року о 14.00 в конференц-залі факультету міжнародних відносин (вул. Січових Стрільців, 19; ауд.205) відбудеться зустріч учасників делегації зі студентами і професорсько-викладацьким складом колективу Університету. Захід проходитиме у форматі круглого столу.

Додамо, що Королівський коледж оборонних наук є найвищим закладом Великої Британії у сфері оборони.  Він здійснює підготовку військового і цивільного керівного персоналу вищої ланки секторів оборони різних країн світу. З 1995 року британський уряд фінансує навчання в цьому навчальному закладі й українських представників вищої керівної ланки в галузі безпеки нашої держави.

Упродовж місяця група слухачів Королівського коледжу оборонних наук, окрім України, відвідає ще Білорусь, Польщу й Естонію з метою вироблення стратегічного бачення ситуації та перспектив розвитку згаданих країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: