На ТРК «Львів» відбудеться спеціальний проект «Журналісти: протистояння агресії» (фото)

До Дня журналіста 6 червня о 16:00 год. на ТРК «Львів» вийде в ефір спеціальний проект «Журналісти: протистояння агресії». У проекті буде висвітлено питання про роль журналістики в сучасному світі, наскільки сучасні журналісти відповідають викликам часу, як нині змінилися методи роботи журналістів, як сьогодні складаються стосунки між журналістами і владою. Учасники проекту назвуть імена тих, хто своїм прагненням правдиво висвітлювати суспільні процеси в Україні, зокрема пов’язані з протидією російській агресії на Сході, здобув авторитет серед наших громадян.

У студію було запрошено відомих політичних і громадських лідерів, представників обласної влади і керівників багатьох засобів масової інформації Львівщини. Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Ярослав Климович і в. о. генерального директора ТРК «Львів» Михайло Хвойницький привітали журналістів області й нагородили їх відзнаками та цінними подарунками.

Блаженнійший Любомир (Гузар) у своєму зверненні до журналістів підкреслив, що журналістика – це надзвичайно важлива ланка демократичного устрою країни, й побажав журналістам і надалі почуватися відповідальними за тих, про кого пишуть. Герой України Ігор Юхновський відзначив, що справжній журналіст – це насамперед талант, і побажав працівникам ЗМІ бути життєво мудрими. Гості спеціального проекту «Журналісти: протистояння агресії» вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола, який свого часу працював редактором на Львівській студії телебачення, і поклали квіти до меморіальної таблиці на його честь.

З нагоди Дня журналіста на ТРК «Львів» було відкрито оновлений Музей Львівського телебачення. Учасники спецпроекту ознайомилися з його експонатами, а також дізналися багато цікавих подробиць про майже 60-річну історію Львівської студії телебачення та її працівників.

20150604_121109 20150604_121838

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: