Врегулювання ситуації в Бориславі триває

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор перебував у Бориславі, де зустрівся з учасниками акції протесту, спричиненої тривалою відсутністю водопостачання у місті. Спілкування з мешканцями було емоційним і бурхливим.

З ініціативи голови райдержадміністрації діалог продовжився вже у сесійній залі міської ради, куди були запрошені голови фракцій, громадські активісти. Розмова була дуже гострою, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

Внаслідок акції протесту учора в керівництві Борислава відбулися радикальні зміни. Сесія задовольнила заяву про відставку Бориславського міського голови Володимира Фірмана та розпустила виконком міської ради. Депутати підтримали звернення до ВРУ про створення слідчої комісії з питань діяльності комунальних підприємств міста.

Таємне голосування про відставку секретаря міської ради, який перебуває у відпустці, не набрало достатньої кількості голосів. Відповідно до чинного законодавства саме секретар ради виконує обов'язки міського голови на час його відсутності, тому ймовірне відкликання Ігоря Яворського з відпустки.

На порядку денному - підготовка дорожньої карти виведення з кризи Бориславського водоканалу, відпрацювання спільних дій депутатського корпусу та громадськості щодо формування нового складу виконкому, створення ліквідаційної комісії водоканалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: