У Пустомитах дівчина самостійно викрила бандитів, - Колодій (відео)

На території Пустомитівського району діяло бандитське угрупування, проте офіційно реєструвались легкі злочини. Натомість дівчина-потерпіла самостійно провела оперативно-розшукову роботу, привела правоохоронців і вказала на злочинців, які сиділи у барі.

Про це під час зустрічі із членами колегії громадської ради при Львівській ОДА розповів голова обласної ради Петро Колодій, інформує кореспондент Дивись Інфо

«Ті навіть не знайшли можливості їх затримати, то про що ми можемо говорити?!», - зазначив Колодій і додав: "Це жах почути такі речі".

Зазначимо, як повідомила учора прес-служба обласної ради, у прокуратурі Львівської області відбулась міжвідомча нарада про стан досудових розслідувань та процесуальний нагляд у кримінальних провадженнях за фактами вчинення злочинів проти власності.

Голова облради Петро Колодій наголосив, що «навіть стовідсоткове розкриття злочинів не є показником довіри громадян до правоохоронних органів. Адже непогана статистика не врятувала силові структури від погромів у Ніч гніву».

Загалом упродовж цього року на території Львівської області зареєстровано понад 8 200 злочинів проти власності, що становить 62 % відсотки від загальної кількості усіх зареєстрованих злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: