У Яворівському районі відбулося виїзне засідання колегії управління молоді та спорту Львівської ОДА

У четвер, 4 червня, з нагоди відзначення на Львівщині Року Андрея та Климентія Шептицьких, під головуванням Юрія Майбороди відбулося виїзне засідання колегії управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. Захід розпочався у сесійній залі Яворівської районної ради за участю її голови Івана Карпи та голови Яворівської районної державної адміністрації Ореста Гнипа.

Члени колегії спільно з керівниками структурних підрозділів галузі молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення обговорили низку питань порядку денного. Зокрема, стан і перспективи розвитку молодіжної політики в Яворівському районі та специфіку розвитку військово-прикладних та службово-прикладних видів спорту у Львівській області та подальші шляхи удосконалення системи військово-прикладної фізичної підготовки (на базі навчально-тренувального центру "Верещиця" Львівського державного університету внутрішніх справ у селі Верещиця Яворівського району).

Участь в обговоренні питань порядку денного взяли завідувач сектору молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації Роман Свистун; голова Громадської ради при Львівській ОДА Степан Середа; член ГО "Громадська рада при Яворівській райдержадміністрації" Олег Мальований, начальник відділу молодіжної політки управління молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Ковальський; директор Яворівського Національного природного парку Михайло Біляк; перший заступник голови обласної організації ФСТ "Динамо" України Віктор Яцковець; начальник навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові Руслан Сеник та ін.

Члени колегії також відвідали митрополиче село Прилбичі, ознайомилися з історією колишнього родинного маєтку Шептицьких, відвідати кімнату-музей Андрея Шептицького при храмі Української Греко-Католицької Церкви та капличку-крипту, де поховані батьки митрополита, дідусь і бабуся, двоє братів. Саме тут, у селі Прилбичі за посвяти священика Андрія Стадницького відбулася непересічна подія для спортивного руху Львівщини – урочиста церемонія передачі від благодійного фонду Ольги Козак мікроавтобуса "Фольксваґен" для організації "Серце Лева" спортсменів-інвалідів Львівщини, участь у якій, окрім Ольги Козак, узяли й провідні спортсмени-паралімпійці Львівщини.

Під час перебування в Яворівському районі голова колегії, начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода вручив окремим фахівцям та представникам молодіжної громадськості Яворівщини почесні грамоти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: