Біля Львівської облради урочисто підняли прапор Європейського Союзу (фото)

Сьогодні, 7 червня, в рамках святкування на Львівщині Дня Європи, біля будівлі Львівської обласної ради відбулась урочиста церемонія підняття прапорів України, Львівської області та Євросоюзу за участю Почесної варти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, повідомила Дивись Інфо прес-служба облради.

На офіційній церемонії відкриття святкування Дня Європи були присутні голова обласної ради Петро Колодій, голова облдержадміністрації Олег Синютка, голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, дипломати та громадськість Львівщини.

Гостей свята розважали вокальні та хореографічні колективи, зокрема, для усіх присутніх виступили «Театр спорту» Львівського державного університету фізичної культури та скрипаль Олександр Божик. На завершення концертної програми усі учасники випустили у небо повітряні кульки, на яких було зображено прапор ЄС.

Святкування Дня Європи продовжаться у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, де відбудеться перегляд балету «Перевтілення».

Нагадаємо, День Європи в Україні, зокрема, і на Львівщині відзначається уже 15 років поспіль.

1 2 3 4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: