У Львові розкажуть про фестиваль «Зашків- Земля Героїв»

8 червня о 12:00 у Львівському обласному прес-клубі (прос. Т. Шевченка11) відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню фестивалю «Зашків – Земля Героїв-2015».

Фестиваль відбудеться 12-14 червня в рамках відзначення 124-ї річниці від дня народження полковника Української Народної Республіки Євгена Коновальця. Основна програма заходу відбудеться під девізом „Інтелект та зброя”.

Ідея фестивалю «Зашків - Земля Героїв» - матиме широкий зміст: буде сформована інтелектуальна локація, що пояснюватиме національно-визвольний рух та будівництво української державності, а також традиційно підняття бойового духу та патріотизму у молоді на прикладі державотворця і полковника Євгена Коновальця, популяризація війська, гуртування молоді та розбудова громадянського суспільства шляхом популяризації недержавних молодіжних громадських організацій.

На прес-конференції будуть присутні організатори фестивалю, що зможуть відповісти на усі запитання журналістів щодо програми фестивалю, музичних виконавців та військово-патріотичних навчань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: