Четверо представників Львівщини вибороли «бронзові» нагороди чемпіонату Європи з карате

6-7 червня в Парижі відбувся 13-й чемпіонат Європи серед регіонів. 141 команда з 22 країн змагались за престижні нагороди європейського рівня. Збірна команда України була представлена 4-ма складами (чоловіче куміте, чоловіче ката, жіноче куміте та кадетсько-юніорське куміте), повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

Завдяки «бронзовим» виступам кадетсько-юніорської та чоловічої стінок в загальнокомандному заліку національна збірна посіла 8-му сходинку турнірної таблиці.

Українська чоловіча стінка, в складі якої змагалося троє львів’ян - вихованців клубу «Юніон»: Станіслав Горуна, Ярослав Горуна та Ілля Нікулін, перемогла росіян, німців, але в півфіналі поступилась команді Туреччини. В поєдинку за третє місце українці перемогли другу команду Росії.

Кадетсько-юніорська збірна, в складі якої також був представник Львівщини - Віталій Демчишин, перемогла французів, швейцарців, але у півфіналі програла ще одній французькій команді та вже у «малому фіналі» перемогли збірну Туреччини.

Вітаємо львів’ян із європейськими нагородами! При цьому бажаємо Ярославу Горуні, Іллі Нікуліну та Катерині Кривій вдалого виступу на І Європейських іграх в Баку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: