До школи-інтернату на Львівщині завітали юні інспектори руху, працівники ДАІ та доброчинці

На Львівщині влаштували справжнє свято для вихованців спеціалізованої школи-інтернату у Великому Любіні, де навчаються дітки із вадами розвитку. У гості до малечі завітали юні інспектори руху, працівники Державтоінспекції та меценати, які привезли дітворі солодощі й подарунки, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.  

Юні вихованці школи зустрічали правоохоронців ще у дворі, розпитували про їхню професію та цікавились, чи важко ловити порушників.

Працівники Державтоінспекції розказали діткам про правила безпеки на вулиці. Інспектори ДАІ попросили школярів бути завжди слухняними й не влаштовувати забав біля дороги.

Дітлахи разом із гостями вирушили до актового залу, де на них уже чекали юні інспектори руху з львівської школи №42, переможці обласних змагань КВН ЮІР. Юні артисти потішили маленьких глядачів своїм яскравим виступом, подарували їм чимало позитивних емоцій, радості та сміху.

Ще декілька сюрпризів очікували малечу на подвір’ї школи. Спершу дітки мали змогу посидіти у сучасному патрульному автомобілі ДАІ та відчути себе справжніми вартовими доріг.

А після цього – дітлахи отримали від меценатів солодкі гостинці та подарунки.

Прощаючись із гостями, малята дякували їм за турботу й увагу і просили обов’язково приїздити до них якомога частіше.

сиротинець_1 сиротинець_2 сиротинець_3 сиротинець_4 сиротинець_5 сиротинець_6 сиротинець_7 сиротинець_8 сиротинець_10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: