На Львівщині планують провести дні в’єтнамської культури (фото)

Наступного року на Львівщині планують провести дні в’єтнамської культури. Про це йшлося під час зустрічі керівництва Львівської області з Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні, яка відбулась сьогодні, 8 червня, інформує прес-служба ЛОР.

Нгуен Мінь Чі разом із цілою делегацією представників влади та бізнесу В’єтнаму прибули на Львівщину, аби обговорити можливості налагодження міжрегіональної співпраці та бізнес-контактів, зокрема, створення спільних перспективних проектів у галузі економіки та культури.

Як зазначив голова обласної ради Петро Колодій: «Співпраця між нашими країнами має дуже хороші перспективи. Візьмемо, на приклад, галузь сільського господарства: якщо об’єднати український потенціал та в’єтнамський досвід, то однозначно отримаємо позитивний результат».

Окрім того очільник облради акцентував на потребі співпраці Львівщини з регіонами В’єтнаму у сфері оздоровчого та рекреаційного туризму. Цьому якнайкраще, на думку Петра Колодія, сприятиме відкриття авіарейсу зі Львова до одного з в’єтнамських міст.

Голова обласної ради зазначив, що Львівщина доволі тісно співпрацює з багатьма європейськими країнами, і водночас висловив сподівання на налагодження довготривалого та продуктивного співробітництва з Республікою В’єтнам.

1 2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: