Виконком прийняв рішення про видачу містобудівних умов на реконструкцію площі Святого Юра (відео)

Сьогодні, 8 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про видачу містобудівних умов та обмежень на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра», інформує прес-служба ЛМР.

«Рішення опрацьоване. Рухаємось поступово, поетапно проводимо роботи. Я би хотів особливо звернути увагу, щоб була дискусія і спілкування. Маючи підтримку церкви, щоб була дискусія з громадськістю, з мешканцями, щоб ми мали спільну і консолідовану позицію. Бо робота дуже велика і вона має усіх нас об’єднати», - зазначив під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, відповідно до ухвал міської ради від 18.09.2014 № 3818 «Про спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому та відновлення площі Святого Юра у м. Львові», від 25.12.2014 № 4255 «Про погодження Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Святого Юра» (зі змінами) та від 26.02.2015 № 4369 «Про затвердження Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на пл. Святого Юра», беручи до уваги рішення виконавчого комітету від 12.12.2014 № 932 «Про погодження спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому на пл. Святого Юра», керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив зобов’язати спеціально уповноважений орган містобудування та архітектури видати містобудівні умови та обмеження на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра.

Які роботи тривають на площі - дивіться у відео

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: