Фрік-кабаре Dakh Daughters везе до Львова нову концертну програму (фото, відео)

У понеділок, 15 червня, у Львові знову гастролюватиме фрік-кабаре Dakh Daughters. Цей нестримний і унікальний дівочий «бенд» настільки полюбився львівській публіці, що приїде до міста Лева уже втретє (торік дівчата збирали аншлаги у листопаді та грудні). Цього разу Dakh Daughters везуть нову концертну програму «Упссс…». Місце зустрічі львів’ян із неординарним столичним колективом – Національний драматичний театр ім. М. Заньковецької. Початок концерту - о 19:00, повідомила Дивись Інфо Галина Гузьо.

«Упссс…» - ця програма, як вітамін для серця і душі, - йдеться в анотації до нової концертної програми фрік-кабаре Dakh Daughters. – А все - аби розвіяти хміль зимово-весняних сум’ять і прокинутись до літа й до життя. Давайте святкувати життя! «Упссс…» – і луснула куля журби й утоми. Шаблони, стандарти, погані думки розлетілись хто-куди і вивільнилось все безмежжя енергії, мудрості та любові. «Упссс…» – це ліквідація стереотипів, шаблонної поведінки й стандартів ззовні й всередині нас».

Dakh Daughters – це сім талановитих красунь, акторок Київського театру Влада Троїцького «Дах». А ще Dakh Daughters - це п'ятнадцять музичних інструментів й діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та, чи не найголовніше, - повний спектр людських емоцій. Кожен номер фрік-кабаре, кожна їхня композиція – окреме театральне дійство із виром почуттів, неймовірними історіями і зворушливими героями, у яких майстерно перевтілюються актриси-співачки.

Концерти цього колективу важко описати словами, бо те, що відбувається на сцені, - на перетині музики, театру і класичного кабаре. Але це кабаре, у якому танцюють не напівоголені дівчата, а інтелектуальні красуні, які декламують тексти Бродського, Шекспіра, Андруховича… Недарма за час своєї творчості Dakh Daughters Band завоював репутацію «феноменального явища української культури». Лише за один рік свого існування ці несамовиті і напрочуд творчі дівчата, наче вірус, проникли у серця українців, а також встигли підкорити європейську публіку, зокрема і французів, які мають неабиякий смак у кабаре.

https://youtu.be/YjFlnwcqpZ4

https://youtu.be/Glb90b-mn2Y

А нещодавно «дочки Театру «Дах» повернулися із гастролей у Москві. Там їхній концерт відбувся у «Гоголь Центрі» - одному з небагатьох оплотів російських митців, які підтримують Україну. Попереду на фрік-кабаре чекає Санкт-Петербург.

dakh_daughters_1 dakh_daughters_2 dakh_daughters_3 dakh_daughters_5 dakh_daughters_6 dakh_daughters_8 dakh_daughters_9 dakh_daughters_10 dakh_daughters_11 DakhDaughters_lviv_15

 

Ціни на квитки на концерт Dakh Daughters 15 червня у Львівському національному театрі ім. М. Заньковецької - 150-350 грн.

Квитки можна придбати на сайті kasa.in.uahttp://kasa.in.ua/ua/events/view-dakh-daughters-band-15.06-lviv.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: