Школярів Львівщини запрошують до участі у конкурсі "Юніор бізнесу"

Для школярів Львівської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей оголошено конкурс на найкращу ідею підприємницької діяльності "Юніор бізнесу". Проект фінансує Міністерство закордонних справ Республіки Польща в межах Програми "Польська допомога задля розвитку 2015", повідомили у прес-службі ЛОДА.

Мета конкурсу – розробка і презентація найцікавіших ідей для підприємницької діяльності від юних учасників. Заявлені молоддю проекти повинні бути інноваційного характеру, а сфера діяльності – максимально відповідати потребам молоді або місцевої спільноти.

Учасниками конкурсу можуть бути групи (команди) із 3-ох учнів 8-10-их класів загальноосвітніх шкіл зазначених областей. Команду очолює учитель-опікун/тренер, на якого покладено методичну та організаційну підтримку конкурсних команд. Опікун не є членом конкурсної команди.

Для участі у конкурсі необхідно подати реєстраційну анкету встановленого взірця до 15 вересня 2015 року на адресу організатора конкурсу. Регламент конкурсу, а також формуляр анкети доступний на інтернет-сторінці Західноукраїнського регіонального навчального центру: www.zurnc.org.

Перелік зголошених команд буде опубліковано на інтернет-сторінці ЗУРНЦ. Команду буде внесено до списку учасників не пізніше, як через два дні після подання реєстраційної анкети.

Довідка

Конкурс триває з 8 червня 2015 року до дня оголошення результатів, що відбудеться 15 жовтня 2015 року.

Конкурс має 3 етапи:

І етап – подання реєстраційних анкет ("Реєстраційна картка") з 8 червня до 15 вересня 2015 року.
ІІ етап – подання заявки-ідеї ("Опис бізнес-ідеї") з 15 до 30 вересня 2015 року. До другого етапу допускаються команди, які пройшли відбір за результатами першого етапу.
ІІІ етап – фінальний, презентація та продукт бізнес-ідеї – 15 жовтня 2015 року.

Нагорода для переможців – тижневий навчальний візит до Польщі (листопад 2015 року).

Уся інформація про конкурс опублікована на інтернет-сторінці :www.zurnc.org.

Контактна особа, відповідальна за надання консультацій щодо участі в конкурсі та за прийом конкурсних пропозицій – Петро Мавко, конт. тел.: (067) 673-70-14; e-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: