Самбірський район – перший, де втілюють проект реформування міліції

Самбірський район став першим у Львівській області, де у вівторок, 9 червня, розпочався практичний етап проекту реформування органів внутрішніх справ, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Експертні групи визначали основні проблеми міліції та знаходили шляхи їх вирішення з липня 2014-го року задля поліпшення ефективність роботи правоохоронців. Результатами експерименту роботи самбірських правоохоронців подадуть на розгляд колегії МВС України.

Участь у презентації експерименту з упровадження нових форм і методів роботи в Самбірському міському відділі брали начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області Дмитро Загарія, заступник голови консультативної місії Європейського Союзу Юг Фанту, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка і представники місцевої влади.

"Кожен міліціонер повинен добре виконувати свою роботу не зважаючи ні на що – ні на телефонні дзвінки згори, ні на низьку зарплату, - зазначив Олег Синютка під час свого звернення до працівників райвідділу. - Адже лад у країні буде тільки тоді, коли кожен починатиме зі себе".

Водночас керівник обласної міліції Дмитро Загарія закликав усіх небайдужих громадян та представників громадських організацій Самбірського району та міста допомагати, контролювати і конструктивно критикувати роботу працівників міліції.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка відвідав середню загальноосвітню школу I–III ступенів і дитячий садочок у містечку Новий Калинів. Опісля він заслухав звіт Самбірської районної державної адміністрації Олега Домчака.

Окрім того, керівник Львівщини поспілкувався з громадськістю, яких головно турбували питання паводків, поганого стану доріг і проблем у сільському господарстві.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка закликав мешканців Самбірщини з усіма найважливішити питаннями звертатися на Єдину службу допомоги населенню 112.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: