У Львові відбудуться змагання з міні-футболу

25-26 липня у Львові відбудуться спортивні змагання з міні-футболу «ГОл за майбутнє» серед громадських і благодійних організацій, представників бізнесу, а також органів влади міста Львова. Захід проводиться з метою популяризації активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку та налагодження контакту між представниками цивільного та публічного секторів.

Родзинкою турніру буде залучення всіх коштів від реєстрації команд-учасниць на благоустрій дитячого майданчика, що перебуває у занедбаному стані на вул Одеська, 18.

«Турнір такого формату має бути позитивно сприйнятий представниками всіх зацікавлений організацій та структур нашого міста, адже за допомогою гри мільйонів ми також зможемо вирішити певну соціальну проблему – зробити благоустрій обраного нами майданчика, що потребує ремонту. Окрім того, даний захід буде площадкою для знайомств представників публічного та цивільного секторів Львова задля можливо майбутніх проектів», - вважає Тарас Репицький, організатор заходу.

Детальну інформацію можна знайти на сайті організаторів – ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» - http://sii.org.ua/football-goal/ або зателефонувавши за номером телефону 097-777-13-15 (Віктор Петров).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: