Конкурс краси «Міс Львів-2015» відбудеться 16 червня

Незабаром у Львові відбудеться фінал наймасштабнішого конкурсу краси «Міс Львів-2015». 16 червня о 20:00 за титул найкрасивішої львів’янки змагатимуться 14 вродливих дівчат, повідомили організатори.

Конкурс краси «Міс Львів» проводиться нами у культурній столиці України з 2009 року, за цей час наш конкурс став не просто визнаним, він став народним. Це унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування є гордістю і надбанням нашого міста. Щороку захід збирає навколо себе відомих дизайнерів, художників, бізнесменів, громадських діячів, політиків, представників засобів масової інформації регіону та звичайних львів’ян, які прагнуть побачити на власні очі, хто ж представлятиме Львівщину на національному конкурсі краси «Міс Україна».

«Міс Львів» давно вже вийшов за рамки конкурсу краси. Ми з кожним роком все більше і більше уваги приділяємо соціальній складовій. Сьогодні «Міс Львів» - це платформа для ідейних, активних, дієвих, молодих дівчат, які силою своєї краси, молодості та добротою прагнуть змінити життя реальних людей.

Спеціальна стрічка «Міс Добре Серце» вручатиметься дівчині, яка найкраще себе проявить в реалізації соціально проекту. Цього року соціальні проекти ми робимо спільно із громадською організацією «Розвиток громади». Оргкомітет вирішив поділити всіх учасниць на дві команди. Напрямком першої команди є дітки-сироти, напрямком другої – безхатченки. Відеозвіт про виконану роботу ми презентуємо 16 червня у Львівській опері. За час підготовки до конкурсу дівчата були соціально активними. Ми відвідали онкохворих дітей, були в будинку пристарілих, дитячих інтернатах, в притулку для тварин, організовували та брали участь в толоках, займалися з людьми, які хворі на синдром Дауна. Оргкомітет прийняв рішення створити на сайті конкурсу платформу соціальних ініціатив. Кожен хто має суспільно корисну ідею, може написати нам www.misslviv.com.ua в рубрику «платформа соціальних ініціатив» і ми разом будемо її втілювати в життя. Ми на власному прикладі показуємо наскільки важливою є соціальна активність.

«Я вважаю великим досягненням моєї команди і нашого міста те, що нарешті львів’янки стали здобувати заслужені призові місця на національних і міжнародних конкурсах краси. Діюча «Міс Львів» Андріана Хасаншін була коронована як «Міс Україна» і вперше за історію України, львів’янка представляла нашу країну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси «Miss World» у Лондоні», - розповідає Валерія НИКИФОРЕЦЬ.

16 червня ми готуємо для вас цікаві постановки, які сповнені патріотизму, надії на мир та любові. Ведучим вечора буде Олексій Вертинський. Заряджати глядачів позитивом, дарувати світло та незабутні враження буде славнозвісний музичний гурт «СКАЙ», зірка проектів «Х-фактор», «Танцюють всі-3» та «Зірковий ринг» MONATIK, а також Наталка Карпа, Дарина Кирилко та Мія.

20150610_163217 20150610_163244 20150610_163322 А Ф І Ш А

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: