Синютка вніс кандидатуру Мальського на посаду голови ДФС у Львівській області

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, у четвер, 11 червня 2015 року, підписав звернення голові Державної фіскальної служби України Романові Насірову про підтримку призначення одного з переможців конкурсу на керівника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Звертаюся до Вас з проханням внести для погодження кандидатуру п. Маркіяна Мальського для призначення на посаду керівника фіскальної служби у Львівській області. У випадку Вашої пропозиції на посаду керівника ДФС у Львівській області п. Михайла Коропецького – готовий погодити його кандидатуру, як одного з переможців відкритого конкурсу", - йдеться у листі.

За словами Олега Синютки, питання призначення у найкоротші терміни начальника регіонального управління є надзвичайно важливим, оскільки тривала відсутність на такій посаді керівника не сприяє належному функціонуванню державної структури, не дозволяє ефективно виконувати завдання, покладені на ДФС, та призвела до виникнення напруги у громадських та бізнесових середовищах Львівщини.

"Зважаючи на загострення ситуації, пов’язаної з призначенням керівника ДФС, та у зв’язку з заявою громадськості про готовність переходити до більш радикальних дій у разі подальшого затягування процедури призначення керівника, прошу Вас прийняти остаточне рішення до вівторка 16.06.2015", - наголошено у листі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: