У Львові розкажуть про велокультуру

У суботу, 13 червня, о 13.00 годині в рамках арт-лекторію Urban Exploration Lviv Fest (вул. Богдана Хмельницького, 124) відбудеться унікальна презентація стріт-арт фестивалю «Кольорове місто» (м.Суми). Окрім цього, о 14.30 год розпочнеться друга секція арт-лекторію, яка буде присвячена велокультурі Львова, інформує прес-служба ЛМР.

Про історію втілення надзвичайних ідей перетворення вигляду міських просторів та плани на майбутнє розповідатимуть: Дмитро Лантушенко, начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА, Ельвіра Мамонтова, екс-начальник відділу проектів «Сумська міська галерея» «Агенції промоції «Суми» Сумської міської ради, Ліза Яр, волонтерка, авторка ескізу «Дівчинка та хлопчик, що цілуються» та Оксана Мальченко, менеджер проектів Центру європейських ініціатив.

О 14:00 год відбудеться презентація концепції «Розвитку вуличного мистецтва у м. Львові», розробленої працівниками ЛКНП «Центр розвитку туризму» Львівської міської ради. Під час презентації концепції розповідатимуть про основні пункти концепції: «Чому важливо розвивати вуличне мистецтво у Львові?», «Які проблеми і перспективи розвитку вуличного мистецтва у Львові?» та як можна поєднати вуличне мистецтво й туризм.

Друга секція арт-лекторію буде присвячена велокультурі Львова і розпочнеться о 14:30 год. Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань велосипедної інфраструктури та Орест Олеськів з відділу промоції міста Львова, розповідатимуть про те, як виникла ідея перетворити Львів на велосипедну столицю України, етапи її втілення і як сформувалась велокультура у місті Лева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: