Приміщення і гуртожитки ЛДФА після приєднання ніхто не забере, - Підлісний

Про це 11 червня під час зустрічі з ініціативною групою Львівської державної фінансової академії сказав заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Зазначимо, що учора студенти ЛДФА пікетували Львівську ОДА, після чого до них вийшов Юрій Підлісний і запропонував зустрітися і обговорити ситуацію стосовно приєднання закладу до Франкового університету.

«Я сьогодні телефонував до міністра освіти і науки, а також до ректора ЛНУ ім. Івана Франка, щоб краще ознайомитися з вашою ситуацією. Ректор ЛНУ ім. І. Франка Володимир Мельник сказав, що приміщення і гуртожитки після реорганізації ніхто не відбере, тільки зміниться назва в дипломі. Ціна навчання на платній формі також не зміниться. Незабаром буду в Києві і проведу зустріч з міністром освіти і науки, щоб діалогом вирішити сьогоднішню ситуацію», - сказав Юрій Підлісний.

Зазначимо, що після реорганізації академії фінансів свої посади втратять ректор, а з ним разом головний бухгалтер і начальник відділу кадрів.

Додамо, що в наступному році академії виповняється 60 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: