Завтра в рамках «Майстерні міста» презентують настільну гру «Бучач: мандруй і пізнавай»

Настільна гра «Бучач: мандруй і пізнавай» – це відтворений на папері реальний маршрут мандрівки Бучачем. Під час гри учасники матимуть змогу познайомитись із усіма найвидатнішими пам’ятками та місцями, пов’язаними з історією міста, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Гра містить загальних п’ятдесят клітинок, двадцять дві з яких – це локації, котрі містять короткий, але цікавий опис з історії Бучача та його архітектурної спадщини. Крім того, тут присутні цікаві завдання, ускладнені маршрути та різноманітні заохочення.

У настільній грі «Бучач: мандруй і пізнавай» можуть брати участь від чотирьох до шести осіб разом із координатором гри, котрий допомагає у ній зорієнтуватися. Найцікавішою гра буде для підлітків та молоді, проте дорослі теж зможуть знайти для себе багато пізнавальної та корисної інформації. Гра є некомерційним проектом, існує лише в одному екземплярі та стала реалізованою завдяки проекту «Майстерня міста» і за підтримки «Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)».

Для більш детальної інформації, а також для тих, хто хоче спробувати себе у грі запрошуємо контактувати із координатором проекту Мар’яною Максим’як, написавши на електронну пошту [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: